Alertă privind nunta lui George Simion. Haos total în comuna Măciuca. Ce au stabilit autoritățile

Astăzi e ziua cea mare pentru George Simion și logodnica lui, Ilinca. Cei doi îndrăgostiți se căsătoresc civil, vineri, în localitatea Măciuca.

26 aug. 2022, 07:40
Alertă privind nunta lui George Simion. Haos total în comuna Măciuca. Ce au stabilit autoritățile

Organizatorii nunții lui George Simion cu Ilinca sunt în alertă și fac eforturi uriașe pentru ca ceremonia din localitatea vâlceană Măciuca să iasă conform planurilor celor doi miri și, de asemenea, să nu se creeze mari probleme.

În momentul de față, autoritățile încearcă să găsească o soluție privind locurile de parcare, ca acestea să fie suficiente pentru toți invitații. George Simion a anunțat în repetate rânduri că va pune la dispoziție românilor autocare pentru a ajunge la eveniment. Centrul comunei Măciuca se află chiar lângă resortul unde va avea loc nunta anului.

Până în clipa de față, aproximativ 10.000 de persoane au confirmat că vor merge la nuntă. O mare parte din oameni au optat să meargă cu transportul în comun, însă cu siguranță sunt și cei care vor merge cu mașina.

Într-un interviu acordat pentru Adevărul, primarul localității vâlcene, Mugurel Mărcoianu, susține că Primăria nu a fost implicata la acest eveniment și că încă așteaptă niște documente din partea liderului AUR.

„Până acum s-a depus la Primărie o cerere pentru organizarea unui eveniment cultural – artistic, dar încă nu sunt toate documentele necesare la dosar. Vreau să se știe de la bun început că primăria nu are nicio implicare în acest eveniment. Doar pe partea legată de Legea 60/1991, cu avizarea evenimentului cultural – artistic, avem depusă o cerere de intenție. Însă mai așteptăm încă documente”, a spus edilul.

La rândul său, managerul Complexului Forest Retreat & SPA din Măciuca susține că parcarea este asigurată deja pentru miri, dar și pentru apropiații lor însă mai este nevoie de spații suplimentare. „Parcarea este deja asigurată. Este rezolvat totul, bineînțeles că se va putea…”, a menționat pentru Adevărul, Anamaria Tipărescu, managerul Complexului Forest Retreat & SPA din Măciuca.

Primarul se teme că vor fi probleme cu circulația din cauza numărului uriaș de participanți

Evenimentul liderului AUR ar putea cauza probleme în trafic. Primarul speră să se poată circula fără probleme în zona centrală. El a precizat că nu își dă încă seama unde vor fi parcate un număr atât de mare e mașini.

„Ideea este să nu blocăm circulația în zona centrală. S-a făcut, din câte am înțeles, o solicitare și pentru întreruperea circulației, dar nu știu să se fi luat vreo decizie în acest sens. Mulți dintre participanți, din câte am văzut, vor veni organizat. Nu știu să vă spun unde, mai ales în zona centrală, vom reuși să parcăm atâtea mașini”, și-a exprimat neliniștea primarul Mugurel Mărcoianu.

Primarul mai speră să nu apară alte probleme în acest weekend, ținând cont că evenimentul va avea loc într-o zonă aflată la intersecția unui drum județean cu un drum național.

„Rămâne să vedem ce va reprezenta această nuntă pentru comunitate. Sper să nu fie probleme. Evenimentul va avea loc într-o zonă aflată la intersecția unui drum județean cu un drum național. Singura noastră grijă este să nu existe incidente”, a mai menționat primarul, pentru sursa citată.

Citește și Ultimele pregătiri pentru nunta lui George Simion cu Ilinca. Ce s-a aflat cu o zi înainte de marele eveniment la care au fost invitați toți românii

Citește și George Simion, noi surprize pentru invitaţii la nuntă: „O să avem un balon cu aer cald, dar şi ateliere de călărit”