George Simion, noi surprize pentru invitaţii la nuntă: „O să avem un balon cu aer cald, dar şi ateliere de călărit”

George Simion, noi surprize pentru invitaţii la nuntă. Liderul AUR se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru evenimentul anului, care va avea loc sâmbătă, 27 august, la Măciuca, judeţul Vâlcea.

25 aug. 2022, 18:42
George Simion, noi surprize pentru invitaţii la nuntă: „O să avem un balon cu aer cald, dar şi ateliere de călărit”
George Simion, noi surprize pentru invitaţii la nuntă

George Simion, noi surprize pentru invitaţii la nuntă. Politicianul şi iubita lui, Ilinca, vor avea cununia civilă, vineri, de la ora 16, la Primăria Măciuca. În următoarea zi, sâmbătă, cei doi se vor cununa și religios, de la ora 12, la o bisericuță de lemn construită lângă Pensiunea Forest Retreat and Spa.

Citeşte şi: Ultimele pregătiri pentru nunta lui George Simion cu Ilinca. Ce s-a aflat cu o zi înainte de marele eveniment la care au fost invitați toți românii

George Simion, noi surprize pentru invitaţii la nuntă

Liderul AUR susține că nuntașii vor avea parte de surprize, inclusiv un balon cu aer cald. „Salutare la toată lumea de aici din Vâlcea. Avem o surpriză pentru cei care vin sâmbătă cu copiii. Vom avea ateliere de călărit. Avrem o herghelie de 10 cai și instructori. Vom avea ateliere de păpuși, animatori. Acum se taie iarba, o să avem și ateliere de sculptură, un spectacol cu daci și romani și un spectacol ecvestru.

La ora 12.00 avem cununia religioasă. O să avem și un balon cu aer cald pentru cei care nu vor să meargă până în Cappadocia să vadă lumea de sus. Astăzi este ultima zi în care se pot lua brățările”, a declarat George Simion.

Cum a cerut-o George Simion în căsătorie pe Ilinca

Politicianul i-a pregătit o farsă de zile mari iubitei sale, pentru ca momentul să fie unul neaşteptat şi intens. În timp ce George Simion şi Ilinca se aflau în trafic, tânăra aflându-se la volan, au fost opriţi de poliţişti. Omul legii s-a aflat în complicitate cu liderul AUR, pentru a-i face surpriza iubitei sale.

Nu mă aşteptam la asta, să mă ceară în căsătorie, este atât de amuzant momentul în sine… Ne-a oprit poliţia, ne-a cerut buletinele, eu nu prea am treabă cu şofatul, el m-a pus să filmez, m-am gândit live pe facebook, gata, se întâmplă ceva rău. Domunul poliţist zice „Domnişoara Ilinca, din partea domnului Simion, aveţi un cadou”.

Eu în momentul acela am lăsat mâinile aşa, nu am mai avut nicio reacţie, mi-am muşcat buza atât de rău, am văzut şi poliţistul şi o maşină care ne filma, zic Doamne… Da, normal că s-a pus în genunchi.

Părinţii mei au reacţionat foarte bine, normal, eu sunt lânga George din 2019, din campanie„, ne-a declarat Ilinca în exclusivitate la România TV.