Alertă și panică într-un cartier din Constanța! Zeci de oameni au ieșit speriați pe străzi de frica unui eventual cutremur

Mai multe persoane care locuiesc în cartierul social Henri Coandă din municipiul Constanţa au ieşit din locuinţe, sâmbătă seară, de teama unui eventual cutremur. Un bărbat care a sunat la 112 şi a semnalat acest lucru a fost amendat cu 500 de lei.

12 feb. 2023, 14:09
Alertă și panică într-un cartier din Constanța! Zeci de oameni au ieșit speriați pe străzi de frica unui eventual cutremur

Alertă și panică într-un cartier din Constanța! O știre falsă despre un cutremur a creat panică printre oamenii din cartierul Henri Coandă. Oamenii s-au anunțat între ei că urmează un seism puternic și au ieșit în stradă. Unul dintre ei a sunat la 112 și la fața locului au ajuns mai multe echipaje de jandarmi, poliție dar și mai multe ambulanțe.

”Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Secţia 2 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că în cartierul Henri Coandă din municipiul Constanţa mai multe persoane s-au autoevacuat din locuinţe de teama unui eventual cutremur.

Citește și: Bebeluș de 7 luni, scos în viață de sub dărâmături după 128 de ore de la cutremurul din Turcia

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, în sprijinul pompierilor constănţeni, în vederea menţinerii unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, precum şi pentru preîntâmpinarea oricăror fapte antisociale.

Nu au fost înregistrate evenimente de natură a afecta ordinea şi liniştea publică”, a precizat IPJ Constanţa.

Citește și: Primele imagini cu Cansu Dere, după ce s-a zvonit că a dispărut în urma cutremurelor din Turcia. Ce face acum actrița care a interpretat rolul lui Asy în serialul ”Infidelul”

O persoană a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului. Polițiștii și jandarmii au reușit să îi trimită pe oameni în casele lor.

Un bărbat care a sunat la 112 a fost amendat cu 500 de lei.