Alessia revine în forţă în showbiz. Se pregăteşte să îşi schimbe silicoanele: „Eram defectă. Voi face mai multe intervenţii”

Alessia revine în forţă în showbiz. Se pregăteşte să îşi schimbe silicoanele şi nu doar atât. Are în plan mai multe intervenţii estetice, care îi vor reda încrederea în sine, spune ea. Artista a trecut printr-o perioadă dificilă, din care şi-a revenit foarte greu.

15 mai 2023, 23:09
Alessia revine în forţă în showbiz. Se pregăteşte să îşi schimbe silicoanele: „Eram defectă. Voi face mai multe intervenţii”
Alessia se pregăteşte să îşi schimbe silicoanele

Alessia se pregăteşte să îşi schimbe silicoanele. Dacă în urmă cu câțiva ani, făcea furori cu melodiile ei, de ceva vreme nu a mai apărut deloc, a decis să stea retrasă o perioadă pentru a-și reveni.

După ani de introspecție și terapie, cântăreaţa și-a revenit. A lucrat mult la psihicul ei, iar în ceea ce privește fizicul, vedeta urmează să facă îmbunătățiri.

Citeşte şi: Divorț cu scandal în muzica populară! O celebră cântăreață este făcută praf de către soț: ”M-a înșelat, e un om de nimic”

Alessia se pregăteşte să îşi schimbe silicoanele

Mi-am refăcut interiorul şi exteriorul. Lucrez şi la acest aspect. Fac sport şi urmează să fac intervenţii estetice. Voi face mai multe intervenţii, sunt în plan. Studiez piaţa, medicii, nu vreau să mă arunc. Vreau să am cele mai bune rezultate când ies de pe uşa clinicii. Am făcut greşeli la capitolul acesta şi nu vreau să le mai repet.

Am riscat că nu am mai apărut, dar poate nu m-aş fi recuperate niciodată dacă aş fi rămas în energia aceea. Eram defectă. Un om care nu mai gândeşte limpede, care are traume nevindecate şi depresie severă nu merge spre bine, dimpotrivă. Uite că au trecut trei ani, m-am vindecat şi nu am pierdut nimic. Drept urmare, sunt căutată în continuare” , a dezvăluit Alessia pentru Fanatik.ro.

Alessia a mers să facă și proba rochiei de mireasă, chiar dacă nu are planuri de nuntă. Artista se declară liniștită pe plan personal așa cum nu a mai fost demult şi își dorește să fie în cea mai bună formă a sa, motiv pentru care va apela la noi intervenții.

„Am fost la târg să probez rochii de mireasă.  Nu am planuri de nuntă, dar vedem ce va fi. Viitorul este imprevizibil. S-au liniştit lucrurile şi sunt bine pe plan personal. Eu momentan lucrez mult la mine pentru a fi bine din toate punctele de vedere. Când tu eşti bine cu tine, ai ce să oferi şi celui de lângă tine.

Contează mult fizicul pentru un artist, psihicul de asemenea. Mi-am făcut o intervenţie de implant mamar şi nu a fost aşa cum mi-am dorit. Nu vreau să dau în vreun medic, dar este vorba despre acest implant. Când îţi pui implant nu ai voie să slăbeşti. Şi acesta a fost un factor, nu a fost doar vina medicului.

După ce m-am despărţit de Ionuţ, m-am îmbolnăvit. Am avut 39 de kilograme şi musculatura mea a dispărut. Astfel, implanturile mele nu au mai reuşit să stea sub muşchi pentru că muşchiul meu nu mai exista.

Am dureri şi trebuie să intervin să fac această operaţie. Am avut mici dureri şi după intervenţie la unul dintre sâni. Doctorul mi-a spus de dinainte că nu am voie să slăbesc. Eu am slăbit pentru că am făcut TBC pe fond de stres şi apă la plămâni.

Musculatura mea a fost practic inexistentă. Ajunsesem la 39 de kilograme, iar implantul nu avea pe ce să stea şi s-a rupt cusătura. Implantul a căzut, iar acum stă pe piele. Nu pot sta fără bustieră deloc”, a spus Alessia.