Alex Ashraf s-a despărțit de Oana Zăvoranu! Soțul divei a fost surprins în compania unei dominșoare

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit! Soțul vedetei s-ar fi mutat deja din casa în care locuiau împreună și a fost surprins alături de o frumoasă domnișoară.

26 ian. 2023, 13:23
Alex Ashraf s-a despărțit de Oana Zăvoranu! Soțul divei a fost surprins în compania unei dominșoare

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit după șapte ani de căsătorie!

Citiți și: Oana Zăvoranu a intrat peste Cove în casă și aproape l-a bătut: „Când a scăpat, a luat-o la fugă”

Jurnaliștii de la spynews.ro au anunțat că cei doi nu mai formează un cuplu, iar soțul vedetei s-at fi mutat de ceva timp din casa unde locuiau împreună. Jurnaliștii au investigat cât de adevărat este pontul primit pe adresa redacției, iar paparazzi au mers pe urmele lui Alex Ashraf, iar informația se pare că este adevărata.

Alex Ashraf a înnoptat acasă la presupusa iubită

Partenerul Oanei Zăvoranu a apărut în imagini alături de o dominșoară frumoasă, care arată foarte bine. Cei doi au fost surprinși ziua în amiaza mare. Alex a mers și a luat-o pe femeie de acasă și au plecat împreună către un restaurant din Capitală, acolo unde s-au întâlnit și cu un prieten.

După ce au petrecut câteva ore la restaurant, Alex Ashraf și presupusa iubită au plecat spre casa unde locuiește domnișoara, acolo unde a și înnoptat, semn că cei doi au o relație.

Jurnaliștii de la Spynews susțin că au aflat cine este femeia care i-a cucerit inima bărbatului cu care Oana Zăvoranu s-a căsătorit, dar spun că doresc să-i protejeze identitatea. După apariția acestor imagini, soțul Oanei Zăvoranu, a fost contactat pentru a comenta apariția lui alături de o altă femeie, însă a refuzat să comenteze și să ofere explicații în această privință.

Mai mult decât atât, a doua zi dimineață, bărbatul a ieșit să plimbe doi câini, care se pare că ar fi ai iubitei sale, acesta fiind un alt motiv care arată că cei doi au e o relație foarte apropiată.

De-a lungul timpului, presa de scandal a mai scris despre o posibilă despărțire între Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf, însă cei doi au infirmat zvonurile de fiecare dată.

Oana Zăvoranu a mărturisit în trecut că a fost la un pas de divorț

Vedeta a vorbit la un moment dat despre problemele sale din căsnicie și chiar a recunoscut că au fost la un pas de divorț, însă se pare că pandemia i-a ajutat să treacă peste impas.

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit’, povestea Oana Zăvoranu, la „Showbiz Report” de la Antena Stars.

Alex Ashraf a comentat și el momentele grele cu care se confruntau în urmă cu ceva timp și spunea că au început să se îndepărteze unul de altul, din cauza programului încărcat.

„Ea era plecată toată ziua la clinică. Ne depărtasem, dar pandemia ne-a unit. Am petrecut mult timp împreună’, spunea atunci Alex Ashraf.

Cei doi s-au căsătorit în 2016. În trecut, Oana Zăvoranu a mai fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat în 2011.

În utima perioadă, Oana Zăvoranu s-a confruntat cu mai multe probleme. După ce a fost executată silit din cauza unor datorii și a fost implicată în procese în care anumite persoane îi solicită despăgubiri, iată că problemele au intervenit și pe plan personal.

Ultima fotografie cu Alex Ashraf pe care a postat-o pe Instagram a fost anul trecut, mai exact pe 22 ianuarie 2022.