Oana Zăvoranu a intrat peste Cove în casă și aproape l-a bătut: „Când a scăpat, a luat-o la fugă”

Puțină lume știe, dar Oana Zăvoranu și Cove au format un cuplu în urmă cu 16 ani, când erau colegi la televiziunea publică.
Alina Costache
22 ian. 2023, 20:05
Oana Zăvoranu a intrat peste Cove în casă și aproape l-a bătut: „Când a scăpat, a luat-o la fugă”
Oana Zăvoranu și Cove au fost împreună în urmă cu 16 ani

Oana Zăvoranu a avut întotdeauna o apariție intrigantă în showbizul românesc, exprimându-și mereu punctul de vedere într-un mod foarte direct. A devenit cunoscută după ce a jucat într-una dintre cele mai mari telenovele românești și a rămas în atenția publicului datorită scandalurilor în care a fost implicată de-a lungul timpului.

Pe lângă divergențele pe care le-a avut cu mama ei sau cu alte vedete, ea s-a remarcat și prin felul său specific de a-și asuma ceea ce face sau ce spune. Aceste lucruri o fac chiar și în prezent o voce de luat în seamă.

Citește și: Oana Zăvoranu dezminte informaţia potrivit căreia ar fi fost executată silit şi ar fi rămas fără bolidul de lux: „Maşina este fix în faţa casei. Normal că unui lider şmecher îi dai în cap, dar eu am mai multe capete”

Mulți bărbați au încercat să îi intre pe sub piele, dar puțină lume știe că Oana Zăvoranu a avut o relație cu Gabriel Coveșanu, cunoscut drept Cove. Cei doi au format un cuplu în urmă cu aproape 16 ani, pe vremea când erau colegi la televiziunea publică.

Pe vremea când Cove prezenta emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, diva a fost invitată în emisiune și a acceptat. După mai bine de un deceniu, cei doi s-au aflat față în față și și-au amintit despre momentul în care au fost împreună.

„Știi ce afurisit era ăsta?! Să ne ferească Dumnezeu. Mai știi când am venit la tine la apartament și te-am bătut? Că eu credeam că ești cu una. Am vrut să-l bat. Când a scăpat și a fugit, păi a fugit, nene! (…)

Relația noastră nu a fost deloc tocată. Au uitat-o ăștia. Noi am avut o relație foarte frumoasă, intensă, dar pe vremea aia nu era paparazzeala de acum.

Citește și: Oana Roman le răspunde celor care o acuză ca și-a dus mama la un azil de bătrâni: ,,Gata cu mentalitatea asta sinistră”

Să știi că l-am urmărit și mă bucur din tot sufletul că am văzut că e fericit, că are niște copii frumoși, că i-a venit mintea la cap; mi-a venit și mie. Am cel mai frumos bărbat, mai scump și mai iubitor și sunt îndrăgostită până peste urechi”, a povestit Oana Zăvoranu.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!