Oana Zăvoranu a intrat peste Cove în casă și aproape l-a bătut: „Când a scăpat, a luat-o la fugă”

Puțină lume știe, dar Oana Zăvoranu și Cove au format un cuplu în urmă cu 16 ani, când erau colegi la televiziunea publică.

22 ian. 2023, 20:05
Oana Zăvoranu a intrat peste Cove în casă și aproape l-a bătut: „Când a scăpat, a luat-o la fugă”
Oana Zăvoranu și Cove au fost împreună în urmă cu 16 ani

Oana Zăvoranu a avut întotdeauna o apariție intrigantă în showbizul românesc, exprimându-și mereu punctul de vedere într-un mod foarte direct. A devenit cunoscută după ce a jucat într-una dintre cele mai mari telenovele românești și a rămas în atenția publicului datorită scandalurilor în care a fost implicată de-a lungul timpului.

Pe lângă divergențele pe care le-a avut cu mama ei sau cu alte vedete, ea s-a remarcat și prin felul său specific de a-și asuma ceea ce face sau ce spune. Aceste lucruri o fac chiar și în prezent o voce de luat în seamă.

Citește și: Oana Zăvoranu dezminte informaţia potrivit căreia ar fi fost executată silit şi ar fi rămas fără bolidul de lux: „Maşina este fix în faţa casei. Normal că unui lider şmecher îi dai în cap, dar eu am mai multe capete”

Mulți bărbați au încercat să îi intre pe sub piele, dar puțină lume știe că Oana Zăvoranu a avut o relație cu Gabriel Coveșanu, cunoscut drept Cove. Cei doi au format un cuplu în urmă cu aproape 16 ani, pe vremea când erau colegi la televiziunea publică.

Pe vremea când Cove prezenta emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, diva a fost invitată în emisiune și a acceptat. După mai bine de un deceniu, cei doi s-au aflat față în față și și-au amintit despre momentul în care au fost împreună.

„Știi ce afurisit era ăsta?! Să ne ferească Dumnezeu. Mai știi când am venit la tine la apartament și te-am bătut? Că eu credeam că ești cu una. Am vrut să-l bat. Când a scăpat și a fugit, păi a fugit, nene! (…)

Relația noastră nu a fost deloc tocată. Au uitat-o ăștia. Noi am avut o relație foarte frumoasă, intensă, dar pe vremea aia nu era paparazzeala de acum.

Citește și: Oana Roman le răspunde celor care o acuză ca și-a dus mama la un azil de bătrâni: ,,Gata cu mentalitatea asta sinistră”

Să știi că l-am urmărit și mă bucur din tot sufletul că am văzut că e fericit, că are niște copii frumoși, că i-a venit mintea la cap; mi-a venit și mie. Am cel mai frumos bărbat, mai scump și mai iubitor și sunt îndrăgostită până peste urechi”, a povestit Oana Zăvoranu.