Alex Bodi a dat-o uitării pe Bianca Drăguşanu şi s-a afişat cu amanta. Avea o relaţie în paralel de luni de zile. IMAGINI-BOMBĂ!

Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, s-a afişat în public cu amanta sa. Se pare că bărbatul avea această relaţie încă din februarie, dar nu a recunoscut acest lucru.

RomaniaTV.net
07 nov. 2020, 11:00

Bianca şi Alex au avut o relaţie cu multe certuri şi despărţiri, dar de fiecare dată au reuşit să repare lucrurile dintre ei şi să ajungă din nou împreună. Acum, însă, au ajuns din nou în acelaşi punct şi au decis să se separe.

După despărţirea de Bodi, Bianca Drăguşanu a plecat din ţară pentru câteva zile pentru a reuşi să treacă mai bine peste acest episod din viaţa ei. În tot acest timp, Alex Bodi a decis că nu mai e cazul să se ascundă, aşa că s-a afişat cu amanta.

Bianca a ales să plece în Dubai şi să se relaxeze. Bodi s-a dus cu amanta, Daria, la un restaurant la care obişnuia să meargă cu fosta iubită şi cu prietenii. Mai mult, a prezentat-o şi cercului său de amici.

Potrivit unor surse Spynews, Bianca Drăguşanu ştia de idila dintre Alex Bodi şi Daria şi despre vacanţele pe care cei doi le-ar fi petrecut împreună în Germania şi Monaco, dar a trecut peste infidelitatea lui şi l-a iertat. Cu toate că prietenii au avertizat-o ce se întâmplă cu omul de lângă ea, Bianca a continuat să aibă încredere că lucrurile se vor aşeza. Bodi a negat mereu această relaţie cu amanta.