Alex Bodi a dus-o pe Ema Uta la casa de vacanță unde obișnuia să meargă alături de Bianca Drăgușanu şi de Daria Radionova FOTO

Alex Bodi pare că și-a găsit în sfârșit liniștea alături de actuala lui parteneră, Ema Uta, una dintre cele mai cunoscute make-up artiste din România. Cei doi tocmai au petrecut o vacanţă de vis în Monte Carlo.

04 iul. 2022, 17:50
Alex Bodi a dus-o pe Ema Uta la casa de vacanță unde obișnuia să meargă alături de Bianca Drăgușanu şi de Daria Radionova FOTO

Alex Bodi a dus-o pe Ema Uta la casa de vacanță unde obișnuia să meargă alături de Bianca Drăgușanu şi de Daria Radionova. Controversatul afacerist a postat mai multe fotografii, dar mulți dintre urmăritorii lui erau deja familiarizați cu cadrele respective! Asta deoarece Alex Bodi a publicat în trecut poze din acele locuri, alături de Bianca Drăguşanu sau de Daria Radionova! Luxoasa vilă din Monte Carlo i-ar aparţine chiar lui Alex Bodi, dar acesta nu ar fi singurul deținător al imobilului, ci totul ar fi împărțit la jumătate cu asociatul lui în afaceri, Josip Heit. În frumoasa vilă din Riviera Franceză, Alex Bodi a petrecut mai multe vacanțe și alături Bianca Drăgușanu.  Tot acolo, afaceristul a înșelat-o, întâlnindu-se pe ascuns cu Daria Radionova!

Bianca Drăguşanu, umilită de fosta soţie a lui Alex Bodi. „Ea este șoseta, ea este luată, purtată, lăsată, iarăși luată!”

În vârstă de 31 de ani, Ema Uta este originară din Râmnicu Vâlcea și încă din copilărie a fost pasionată de machiaj. Chiar dacă a reuțit să cunoască și succesul internațional, a decis să rămână în România. Printre vedetele care s-au lăsat pe mâinile Emei Uta se pot număra Delia, Antonia, Alina Eremia, iubita lui Dorian Popa, precum și Loredana Groza, Carmen Grebenișan şi Alina Ceușan. Pe lângă faptul că este extrem de talentată, Ema Uta este apreciată și pentru formele sale voluptoase, iar unii s-au grăbit să spună că are operații estetice. Vedeta nu a vorbit despre acest subiect și a dorit ca să lase ca munca sa să vorbească în locul său.

Iulia Sălăgean o atacă pe Ema Uta, noua iubită a lui Alex Bodi: „Este Ziua Internațională a simulării iubirii”