Iulia Sălăgean o atacă pe Ema Uta, noua iubită a lui Alex Bodi: „Este Ziua Internațională a simulării iubirii”

Iulia Sălăgean o atacă pe Ema Uta, noua iubită a lui Alex Bodi. Afaceristul este foarte imprevizibil în ceea ce priveşte relaţiile de amor. După ce se împăcase cu Daria Radionova şi nimic nu părea să le distrugă relaţia, ei bine, bărbatul s-a întors la Ema Uta, cu care mai "cochetase" şi în trecut.

15 feb. 2022, 15:45
Iulia Sălăgean o atacă pe Ema Uta, noua iubită a lui Alex Bodi: „Este Ziua Internațională a simulării iubirii”
Iulia Sălăgean o atacă pe Ema Uta

Iulia Sălăgean o atacă pe Ema Uta, noua iubită a lui Alex Bodi. Recent, omul de afaceri a dus-o pe blondină în Maldive, acolo unde a şi etichetat-o pe Instagram, într-un cadru romantic. Cei doi s-au mai iubit în trecut, înainte ca afaceristul să se împace cu Daria Radionova, dar abia acum și-au asumat relația.

Iulia Sălăgean o atacă pe Ema Uta

Iulia Sălăgean nu pare să dea prea multe șanse relației pe care acesta o are cu make-up artista şi a transmis un mesaj indirect spre acesta, într-o postare pe rețelele de socializare cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Blondina consideră că fostul ei soţ simulează iubirea.

Valentine’s Day este Ziua Internațională a simulării iubirii. La fel ca la simularea BAC-ului, jumătate pică”, a fost mesajul publicat de Iulia Sălăgean pe Instagram.

Citeşte şi: Alex Bodi are probleme de sănătate din nou. Anunţul făcut de fostul soţ al Biancăi Drăguşanu. „Urmează să mă operez”

Loredana Groza, dans lasciv cu iubita lui Alex Bodi

Cântăreaţa face senzaţie cu postările pe reţelele de socializare. Şi de această dată, Loredana a împărtăşit cu fanii momente intime de la petrecerile unde nu ţine cont de inhibiţii.

Loredana Groza și-a obișnuit deja fanii cu ipostazele ei incendiare și mișcările de dans provocatoare. Seara trecută, jurata de la X Factor a postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini de la o petrecere exclusivistă unde se afla și Ema Uta. Cele două au încins ringul de dans cu atingeri indecente și gesturi provocatoare. (Vezi AICI imaginile)