Alex Bodi, acuzat de DIICOT de proxenetism prin metoda „loverboy”, a fugit la Londra cu Daria Radionova. Ce ascunde presupusa „împăcare” și cum ar decurge de fapt „colaborarea” dintre cei doi: „Săptămâna viitoare am iarăși proces”

Alex Bodi, acuzat în repetate rânduri de proxenetism, a fugit la Londra pentru a fi alături de Daria Radionova. Împăcarea lor ar ascunde de fapt o strategie complex construită prin care cei doi s-ar folosi unul de celălalt.

09 dec. 2021, 22:46

Alex Bodi este acuzat de DIICOT într-un amplu dosar de proxenetism și spălare de bani, iar presupusul interlop, infiltrat în lumea mondenă, a fost în repetate rânduri arestat de către autorități.

Ultima ispravă a „afaceristului” este fuga la Londra imediat după ce a scăpat din arest și în mod neașteptat s-a despărțit de make-up artist-ul Ema Uta pentru a se împăca cu fosta parteneră Daria Radionova. Relația dintre Alex Bodi și Daria Radionova ar ascunde de fapt o strategie prin care amândoi se folosesc unul de celălalt pentru a face profit.

Alex Bodi rămâne după gratii. Instanţa i-a respins comutarea pedepsei

Daria Radionova l-a părăsit din senin pe Alex Bodi, după o relație tumultoasă, pentru a se cupla cu un tânăr milionar de origine arabă, cântărețul Pooyan Mokhtari, care locuiește tot la Londra.

Tânăra ar fi mers direct la „țintă”, iar focul pasiunii dintre Daria Radionova și arabul milionar s-a aprins foarte repede, atât de repede încât unii ar putea crede că povestea cu Alex Bodi a fost doar o modalitate pentru ca tânăra să-și promoveze calitățile, o strategie despre care s-ar presupune că a fost pusă la cale tot de Bodi.

Ceea ce-i împinge pe mulți către o astfel de supoziție este faptul că Daria Radionova, în doar două luni, l-a făcut pe milionarul arab s-o ceară de nevastă și să-i ofere un inel de logodnă în valoare de câteva zeci de mii de euro, după care l-a părăsit imediat și a luat, desigur, bijuteria costisitoare cu ea. Gurile rele spun că inelul respectiv ar fi fost de fapt vândut iar banii obținuți ar fi fost împărțiți cu Alex Bodi, cel care i-ar fi facilitat acesteia legătura cu milionarul arab, însă această teorie este la momentul de față doar un zvon.

Logodnicul arab, sedus, abandonat și cu banii luați, ar fi fost de-a dreptul furibund când și-a dat seama că Daria Radionova l-a folosit pentru un câștig financiar astfel că bărbatul și-ar fi pus la cale răzbunarea.

La data de 19 noiembrie 2021, mașina Dariei Radionova, un Lamborghini acoperit cu două milioane de cristale Swarovski, a fost distrus în timp ce era parcat în centrul Londrei, a relatat la acel moment pubicația britanică The Sun. Spatele bolidului de lux a fost complet distrus, iar până la acest moment făptașul nu a fost prins. La scurt timp după accident Daria Radionova a postat un mesaj pe Instagram care spunea „Karma îți va veni de hac!”.

Incidentul se presupune că a fost un semn pentru Daria Radionova din partea milionarului arab că tânăra va plăti pentru înșelătoria căruia i-a căzut victimă.

Alex Bodi ar fi venit la Londra ca să-și apere „protejata”

Daria Radionova ar fi fost de-a dreptul înspăimântată de incident și se presupune că Alex Bodi a venit rapid la Londra, pentru a-i oferi protecție tinerei. Un alt aspect ciudat în „împăcarea” dintre cei doi este faptul că Daria Radionova a postat pentru prima dată pe pagina personală de Instagram o poză împreună cu Alex Bodi, lucru pe care nu l-a făcut nici măcar în perioada în care erau împreună.

Alex Bodi, „taxă de şmecherie” plătită către clanul Caran. Suma imensă achitată ca să poată umbla prin Bucureşti

Alex Bodi a intrat în direct la Teo Show, în această seară unde a vorbit despre motivul pentru care a venit la Londra și a menționat în treacăt și procesul intentat de DIICOT, care va avea legătura săptămâna viitoare.

„Am trecut prin gloanțe și la propriu și la figurat. Frica este o prietenă de-a mea, când văd frică și tensiune mă ambiționez și mai tare ca să nu cedez. Câteodată îmi place să stau singur, dar nu-mi place să fiu singur, îmi place să socializez să fiu înconjurat de prieteni, nu neapărat de relații sentimentale. Strâng bani pentru cadouri, ca de aia lucrez acuma, trebuie să ai tot timpul „combustibil”. Nu-mi permit să-mi planific lucrurile. Conturile au fost reglate, au fost niște interpretări, niște chestii care nu merită menționate. Săptămâna viitoare am iarăși proces o să vedem cum o să decurgă lucrurile.”, a declarat Alex Bodi în această seară, la Teo Show.