Alex Bodi deţine o colecţie impresionată de ceasuri, de peste două milioane de euro FOTO

Alex Bodi a devenit celebru în lumea mondenă mai ales după scandalurile cu Bianca Drăgușanu. Afaceristul și-a cucerit partenerele cu luxul pe care l-a pus la dispoziție, cu renumele de băiat rău, dar și prin felul în care și-a etalat obiectele de valoare.

12 iul. 2021, 11:59

Alex Bodi deţine o colecţie impresionată de ceasuri, de peste două milioane de euro. Ceasurile sunt un hobby pentru care Alex Bodi a scos o avere din buzunar.

Alex Bodi deţine o colecţie impresionată de ceasuri

Alex Bodi are mașini de sute de mii de euro, colecția ridicându-se la o valoare de aproximativ două milioane. La fel de bine stă fostul Biancăi și la capitolul ceasuri. De-a lungul timpului, s-a afișat cu o multitudine de ceasuri scumpe, care depășesc o valoare cumulată de două milioane de euro. Cele mai multe dintre ceasurile lui sunt ediții limitate, cărora le crește valoarea în timp și devin mult mai scumpe pe piața second-hand, față de prețul inițial, scrie Cancan.

Alex Bodi și Oana Marica, răsfăț de lux la Cannes. „Bunesa din Urlați” l-a dat pe spate pe „Băitaul rău” al lumii mondene

Alex Bodi deţine un Audemars Piguet din aur alb, „bătut” în diamante (60.000-100.000 de euro). Nu este produs de Audemars Piguet în fabrică: a fost făcut în acest fel pe comandă, iar Alex Bodi îndrăgește acest model. Este un AP Royal Oak normal, care a fost customizat cu diamante, metodă des întâlnită. Este, de altfel, și unul dintre modelele preferate de bijutieri. O altă piesă este Audemars Piguet Royal Oak Offshore Selfwinding Chronograph Camouflage (46.000 de euro), ediție limitată la 500 de bucăți. Patek Philippe Nautilus 5990/1A (44.800 de euro) și-a crescut valoarea de șase ori pe piața de rebuy! Second hand costă între 100.000 de euro și 245.000 de euro! Hublot spirit of big bang titanium jewellery (74.000 de euro) este construit din titanium polișat și are 166 de diamante. Modelul acesta este unul mecanic cu armare manuală și are o rezervă de 50 de ore. Hublot Spirit of Big Bang All Black (18.500 de euro) este primul model scos vreodată de Hublot în culoare integral negru. Avea să fie conceput într-o serie limitată de doar 500 de bucăți. Cvstos Challenge World Coat of Arms Double Eagle Ceramic and Rose Gold Chronograph (ediție limitată la 25 de bucăți), preţ 21.000 de euro) se bazează pe combinarea noilor metode avangardiste de creație cu cele tradiționale elvețiene. Se folosesc foarte multe materiale moderne cum ar fi titaniumul, palladiumul sau cauciucul. Richard Mille RM 011 a fost lansat în 2014, special pentru buticurile Richard Mille din America de Nord și de Sud. Modelul este limitat la 50 de bucăți.