Alex Bodi și Oana Marica, răsfăț de lux la Cannes. „Bunesa din Urlați” l-a dat pe spate pe „Băiatul rău” al lumii mondene

Alex Bodi și Oana Marica au plecat într-o vacanță de lux la Cannes, iar imaginile postate de cei doi demonstrează că afaceristul a început o nouă idilă.

10 iul. 2021, 22:37

Alex Bodi a făcut o nouă cucerire, iar cea care l-a sedus de data acesta este chiar Oana Marica, „fata rea a Bucureștiului”, supranumită „Bunesa din Urlați”.  După ce au fost văzuți cu doar câteva seri în urmă, împreună, într-un club de fițe, Oana Marrica și Alex Bodi și-au luat lumea în cap și au făcut o escapadă amoroasă la Cannes.

Alex Bodi schimbă femeile mai des decât gelul de păr. Acum câteva zile, playboy-ul cu dosar penal se afișase alături de controversata bombă sexy Justyna Gradek, despre care se zvonea că îi furase designerului Phillip Plein 30.000 de dolari. Relația dintre cei doi a ieșit la iveală la nici două zile de la despărțirea de Bianca Iordache, pe care Bodi avea s-o jignească într-un interviu foarte recent.

Femeia care i-a luat mințile lui Alex Bodi. Bomba sexy a fost iubita unui celebru designer internațional
Telenovela tumultoasă care definește viața sentimentală a lui Alex Bodi, tocmai a primit o nouă protagonistă, în persoana Oanei Marica, cunoscută și sub numele de „Bunesa”, iar actualul loc de desfășurare este chiar luxoasa plajă din Cannes.

Bunesa a postat și câteva poze destul de grăitoare în care apare în același loc în care se află și Alex Bodi, chiar dacă nu s-au pozat împreună, relatează SpyNews, unde puteți afla mai multe despre cuceririle afaceristului.

Alex Bodi șterge pe jos cu Bianca Iordache: „Dacă îi dai prea multă atenție unei curci, se crede pasăre exotică”

Alex Bodi

este foarte supărat pe fosta iubită, Bianca Iordache, după ce senzuala șatenă a făcut declarații la emisiune TV despre relația dintre cei doi și a suținut că afaceristul „schimbă femeile ca pe șosete”.

„Pe mine mă amuză chestia asta. Nu aveți și voi un buton de stop? Cred că vorbește prea mult. Cine vorbește de cine? Cine e ca să îi luați atâtea interviuri? Dacă spune că schimb femeile ca pe șosete, cine se consideră șosetă se schimbă, nu știu, habar nu am. Eu am tăcut, dar nu știu ce tot alimentează atât, pentru ce? Nu-i găsesc o rubrică să aibă și ea o activitate zilnică?”,a spus Alex Bodi.

Bodi consideră că are o influență puternică asupra femeilor pe care le cucerește, însă consideră că dintotdeauna a fost sincer în ceea ce privește faptul că nu poate rămâne fidel unei singure partenere.

„Într-adevăr, am o influență asupra femeilor, iar din ce știu că am vorbit cu ea… Chiar și cu o zi înainte am vorbit cu ea, i-am explicat niște chestii, că noi ne-am mai întâlnit, am povestit, i-am zis lucrurile frumos, am încercat să fiu sincer, dar nu știu de ce comportamentul ăsta și declarațiile ulterioare. I-am spus exact cum stau lucrurile, că de ce nu merge între noi, că eu sunt cel vinovat, mi-am asumat, eu nu pot să stau doar cu o femeie, că am și eu anumite greleși poate. Am încercat să fiu cât de cât de corect cu ea, i-am și zis că o vină Justyna în țară. Dar nu ne mai oprim și noi cu declarațiile astea?”, a mai transmis el.

 Alex Bodi: „Confundăm râmele cu fructele de mare?”

Afaceristul a mai adăugat că este sătul ca femeile din viața lui să fie mediatizate datorită legăturii pe care au avut-o cu el.

„Nu are legătură. Dacă tot începem și ne agățăm de fosta iubită a lui Alex Bodi… A zis ea că e fotomodel, să vorbească de cariera ei, de proiectele ei, e o femeie frumoasă. (…) Să punem frână că ne întoarcem în trecut. Eu nu am privit-o deloc si i-am dat ignore, dar mi-am auzit numele din prea multe direcții. Mă cunoaște de mult timp, dacă îi dai prea multă atenție unei curci, se crede pasăre exotică. (…) Confundăm râmele cu fructele de mare? Dacă vrea să fiu ironic, o să fiu M-am abținut, mi-am văzut de treaba mea. E mai ok așa”, a adăugat afaceristul, conform CanCan.