Alex Bodi, eliberat din închisoare! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu va sta în arest la domiciliu

Alex Bodi, ex soțul Biancăi Drăgușanu, va fi eliberat din arest după ce magistrații Curții de Apel Craiova au decis că acesta poate fi cercetat și în arest la domiciliu. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este anchetat într-un dosar de crimă organizată care privește infracțiuni de proxenetism, trafic de persoane și șantaj.

18 dec. 2020, 20:55
Alex Bodi, eliberat din închisoare! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu va sta în arest la domiciliu

Alex Bodi scapă de arest vineri seară, după ce judecătorii din Craiova au decis plasarea lui în arest la domiciliu. Afaceristul urmează să ajungă acasă, dar va trebui să rămână in arest la domiciliu până în data de 11 ianuarie, atunci când va expira termenul de 30 de zile și când se vor face noi verificări.

Alex Bodi a fost ridicat de mascați, la data de 11 noiembrie, din vila sa din Voluntari, în cadul unei acțiuni organizate de polițiștii craioveni specializați în combaterea criminalității organizate. Acesta a fost apoi arestat preventiv, după ce procurorii DIICOT l-au acuzat că ar fi făcut parte dintr-o grupare de traficanți de carne vie condusă de nașul copilulului său, temutul lider interlop sibian Adrian Tâmplaru.

Bianca Drăguşanu, sunată de Alex Bodi, din închisoare. „M-ai bătut şi mi-ai luat banii”

În urmă cu trei zile, avocatul lui Alex Bodi a introdus la tribunalul Dolj o cerere de preschimbare a măsurii preventive Judecătorii au fost de acord, însă procurorii DIICOT au atacat decizia Curtea de Apel Craiova.
Contestația s-a judecat, joi, în regim de urgență, iar magistrații s-au pronunțat, vineri, respingând apelul formulat de DIICOT. Totuși, cu toate că au hotărât eliberarea lui Alex Bodi, acesta va trebui să stea, mai departe, în arest la domiciliu.

Alex Nicolae Bodi este acuzat de procurorii DIICOT că ar fi exploatat sexual mai multe tinere, pe teritoriul Germaniei, care îi trimiteau, în România, banii câștigați de la clienți. Există mărturii legate de chinurile la care erau supuse fetele dar și despre unele conflicte de stradă pe care acesta le-ar fi avut cu alți proxeneți, de la care ar fi încasat taxe de protecție sau i-ar fi alungat din orașele în care se prostituau fetele controlate de el, pentru a elimina concurența.

Una dintre fetele pe care Bodi le-ar fi dus într-un bordel nemțesc este, conform procurorilor, chiar prima lui soție, alături de care are doi copii.

„În baza art. 425 ind.1 alin. 7 pct. 2 lit. a C.pr.pen. raportat la art. 204 C.pr.pen; Respinge contestaţiile declarate de inculpaţii Bogdan Mihnea Ciprian, Gîdea Mircea Andrei, Judele (fost Nicola, Vecerdea) Florin Adrian, Tîmplaru Constantin Adrian, Vasile Andrei Ionuţ, Nicolae Andrei Alin şi Pasmac (fost Ceauşu) Florin Ionuţ, împotriva încheierii nr. 228/2020 pronunţată în şedinţa din camera de consiliu de la 09.12.2020 de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj, ca nefondate.

Admite contestaţiile formulate de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru împotriva încheierii nr. 228/2020 pronunţată în şedinţa din camera de consiliu de la 09.12.2020 de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj. Desfiinţează în parte încheierea atacată cu privire la inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi rejudecând:

În baza art. 237 alin 1 şi 2 C.pr.pen., art. 242 alin. 2 C.pr.pen., şi art. 218 C.pr. pen., respinge propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru, pe o durată de 30 de zile, începând cu data 18.12.2020 şi până la data de 16.01.2021, inclusiv. În baza art.221 alin.1 C.pr.pen. impune inculpatului Bodi Alexandru Nicolae, obligaţia de a nu părăsi imobilul unde locuieşte fără forme legale situat în com. Tunari, str. Fagului nr.3, jud. Ilfov, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza.