Bianca Drăguşanu, sunată de Alex Bodi, din închisoare. „M-ai bătut şi mi-ai luat banii”

Bianca Drăguşanu a fost sunată de Alex Bodi, din închisoare, acolo unde se află în acest moment, fiind acuzat de proxenetism şi alte infracţiuni. Cei doi au reuşit să poarte o discuţie, însă nu a fost una "prietenoasă". Blondina i-ar fi sugerat să îşi vadă de relaţia lui cu moldoveanca Daria.

17 dec. 2020, 17:31
Bianca Drăguşanu, sunată de Alex Bodi, din închisoare. „M-ai bătut şi mi-ai luat banii”

Bianca Drăguşanu, sunată de Alex Bodi, din închisoare. „Dacă tu ai ceva cu băiatul ăsta sau vrei să mă distrugi, aşa cum zice lumea, sănătate! Sau că tu te foloseşti să-l pui pe el să mă războiesc cu el, poţi să faci lucrul ăsta că eu oricum o să îmi rezolv chestiile cu el, fără să fii implicată tu la mijloc. Tu te-ai combinat cu … ăsta ca să îmi faci mie în ciudă sau ce? Nu-ţi cer ţie explicaţii, tu prinţesă, ascultă-mă o secundă. Eu ţi-am zis ţie nişte chestii…

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu i-a scris lui Moş Crăciun: Sunt pretenţioasă la cadouri. Nu vreau simboluri. Ce? Eu sunt o femeie simbolică?

Şi încă un lucru ţin să ţi-l spun: tu, dacă erai femeia şmecheră care mă iubea, tu trebuia să demonstrezi acum! Ţi-am zis de mult că o să se întâmple asta?

Mi-ai zis: „O să fiu singura femeie pe care te poţi baza!”. Nu o să fii. Uite, s-a întâmplat… Şi dacă eram în situaţia în care eram, ascultă-mă, şi dacă eram în situaţia în care eram, tu trebuia să te lupţi ca să îmi demonstrezi mie… dacă tot crezi în iubiri şi telenovele…”, i-ar fi transmis Alex Bodi, fostei sale soţii, potrivit spynews.ro.

Mai mult decât atât, afaceristul i-ar fi trimis un mesaj şi lui Cengiz Şıklaroğlu: „Transmite-i prietenului tău că nu trebuie să mă găsească el, eu când ies, o să mă duc eu la el. Ca ultima dată. Hai, scuză-mă că-ţi zic. Dacă tu eşti femeia care trebuia să fie, erai altfel”.

Bianca Drăguşanu, sunată de Alex Bodi, din închisoare

La rândul ei, Bianca Drăgușanu l-ar fi lămurit pe afacerist că ea și milionarul turc nu sunt împreună.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, despre viaţa amoroasă: „Dumnezeu a făcut o mișcare incredibilă”

Nu m-am combinat cu el și o să lămuresc lucrul ăsta. Noi doi suntem doar prieteni, dar eu ție nu trebuie să îți dau nicio explicație. Te rog să îți vezi de relația ta. Nu mă lua cu Prințesă, că nu mai vreau să îți răspund la nimic. Vezi-ți de iubita ta, de femeia ta. Nu te privește pe tine ce fac eu. Te rog frumos să te bazezi pe Daria, Alex.

Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii”, i-a transmis Bianca Drăgușanu fostului ei soț.

”Spune-i să îmi dea banii înapoi. În ziua în care m-a bătut mi-a luat banii cu forța. Eu pentru 200 de milioane muncesc de mă doare capul. Am zile în care mănânc în mașină.”, i-a mai spus Bianca Drăgușanu acestuia.