Alex Bodi explică de ce a lovit-o pe Bianca Drăguşanu. „Toţi bărbaţii ei au bătut-o!”

Alex Bodi, dezvăluiri despre scandalul cu Bianca Drăgușanu. Afaceristul a povestit în direct la România TV cum s-a ajuns la violență fizică în relația cu fosta sa soție dar și cum aceasta i-a cerut bani pentru a-și retrage ordinul de restricție.

23 feb. 2021, 14:50
Alex Bodi explică de ce a lovit-o pe Bianca Drăguşanu. „Toţi bărbaţii ei au bătut-o!”

Alex Bodi explică de ce a lovit-o pe Bianca Drăguşanu. „Nu îmi explic că au trecut şapte luni de la incident… ca să nu vorbim de altul de acum doi ani! Ea acum vine cu acuzaţii şi vrea să arate monstrul din mine, mai ales că sunt în situaţia în care sunt. A mai avut o tentativă, în 2020, când a scos un ordin de restricţie, dar tot ea, pentru o sumă de bani, a ridicat ordinul cu acte făcute de avocatul ei! Ea a vrut să ne împăcăm și mi-a cerut bani că să-și ridice ordinul de restricție prin avocat în perioada respectivă”, a spus Alex Bodi la România TV.

Alex Bodi explică de ce a lovit-o pe Bianca Drăguşanu

„Pe 6 octombrie a zburat cu mine în Turcia în vacanță. Şi acolo am sechestrat-o? După două zile eram în cluburi și ne distram! Nu e logic ca după 6-7 luni să mă ameninți repetitiv că mă bagi la pușcărie și acum când nu avem legătura, nu avem contact de 6 luni. Să spui că te simți în pericol… de fata ei am avut grija ca de fetele mele. Nu ai cum să spui acum de ce tu care ai relaţii trase la xerox și toți bărbații te-au bătut?”, a mai spus Alex Bodi.

Iulia Sălăgean, fosta soţie a lui Alex Bodi, face dezvăluiri incendiare despre Bianca Drăguşanu: „Bianca a luat un pahar și a aruncat după el. După aia, a luat un cuţit de pe masă şi a sărit cu cuţitul la el”

„A zis că am bătut-o până a leşinat. A leșinat că a luat trei xanaxuri! O filma un prieten de al meu care a venit cu mine la ea. Mă şanataja că se omoara și că face nu știu ce chestii dacă o părăsesc. Se vaită că o filmam mereu, păi eu am învăţat de ce e în stare și voiam să mă protejez! Ei îi plac circul, scandalul. Așa s-a realizat. A apărut la tv printr-un circ”, a încheiat Alex Bodi.

Bianca Drăguşanu, îngrijorată după ce l-a denunţat pe Alex Bodi: „Mi-e teamă de el, să nu-mi facă rău”