Bianca Drăguşanu, îngrijorată după ce l-a denunţat pe Alex Bodi: „Mi-e teamă de el, să nu-mi facă rău”

După aproape trei ore de audieri, vedeta a ieșit din sală extrem de îngrijorată. Avocatul blondinei a precizat că diva a fost audiată în calitate de parte vătămată și că nu poate da prea multe declaraţii pentru că dosarul este încă deschis.

22 feb. 2021, 23:46
Bianca Drăguşanu, îngrijorată după ce l-a denunţat pe Alex Bodi: „Mi-e teamă de el, să nu-mi facă rău”
Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu, îngrijorată după ce l-a denunţat pe Alex Bodi. „Da, mă tem de el în mod direct. (…) Eu sper că nu va încerca să-mi facă rău. (…) Este foarte greu”, a declarat vedeta, potrivit Spynews. Totodată, avocatul blondinei a menționat că, momentan, nu se pot oferi mai multe informații despre ce se întâmplă în acest caz pentru că urmărirea penală nu este publică.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, în război cu Poliţia. A deschis proces la judecătorie

Bianca Drăguşanu, înregistrare BOMBĂ în casa lui Bădălău

Bianca Drăguşanu apare într-o înregistratre bombă în casa lui Gabi Bădălău, alături de Iulia Sălăgean, fosta soţie a lui Alex Bodi. Blondina este acuzată că ar cere bani în schimbul unor servicii sexuale, dar şi de faptul că ar consuma substanţe interzise.

Mi-a zis Valentin că te-ai dus la Tulcea și i-ai cerut 10.000 de euro lu’ unu’”, spune Gabi Bădălău, care este corectat: „15.000”.

La discuţie, au luat parte și Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, dar și Valentin Brăescu, prieten al celor două femei. La un moment dat, Bianca s-a enervat şi a luat de pe masă un cuțit. „Calmează-te! Lasă cuțitul jos”, se aude spunând Iulia Sălăgean.

Apoi, atât Iulia, cât și Valentin, au acuzat-o pe Bianca Drăgușanu de mai multe lucruri, cei doi afirmând că au și dovezi în acest sens. „Trăgeai linii cu Mutu”, se aude spunând Iulia Sălăgean, în timp ce Valentin Brăescu spune: „Te-a luat tot Bucureștiul. Trăgeai linii”.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par că au revenit la sentimente mai bune după ultima ceartă. Fosta asistentă tv a postat o serie de imagini în mediul online prin care dă de înțeles că a avut loc o împăcare, iar fostul soț a Claudiei Pătrășcanu a revenit în viața sa.

Recent, Bianca Drăgușanu a postat în mediul online câteva imagini care sugerează o împăcare. Vedeta a fotografiat o inimă mare, roșie, în centrul căreia a plasat litera „G”, fapt ce i-a trimis imediat cu gândul pe internauți la o împăcare cu Gabi Bădălău. „Să te întâlnesc a fost întâmplarea mea preferată”, a scris Bianca Drăgușanu.