Alex Bodi, în lacrimi pe Instagram. Motivul este chiar fiica lui, Serena. Ce s-a întâmplat cu micuţa?

Alex Bodi a apărut în lacrimi pe Instagram. Fiica lui a fost operată de polipi, iar acesta a făcut câteva declarații cu privire la starea de sănătate a Selenei. Mama fetiţei, Iulia Sălăgean a vorbit şi ea despre implicarea lui Alex în viața fetiței.

15 nov. 2022, 23:47
Alex Bodi, în lacrimi pe Instagram. Motivul este chiar fiica lui, Serena. Ce s-a întâmplat cu micuţa?
Alex Bodi, în lacrimi pe Instagram

Alex Bodi, în lacrimi pe Instagram. Fosta iubită a afaceristului şi mama fetiţei sale a spus că cei doi au rămas în relații bune pentru binele copilului lor și Alex a fost mereu alături de copii, indiferent de situație.

„Au fost momente când multă lume a judecat legătura mea și a lui Alex Bodi, de a fi părinți. Dacă această legătură nu era armonioasă pentru Selena, atunci nu putea fi alături de ea, în momente ca astea. Tatăl oferă siguranță și protecție în viața unei fetițe”, a declarat pe rețelele de socializare Iulia.

Citeşte şi: Alex Bodi, dedicații pe versuri de manele pentru Ema Uta, la o petrecere de lux. Manelistul Costel Biju a întreținut atmosfera

Alex Bodi, în lacrimi pe Instagram

Alex Bodi a fost cu Selena la medic, apoi Iulia a postat un alt mesaj în care a spus că este mândră că Alex este un tată care se implică și se preocupă de fetița lor. „Este prezent în viața Selenei pentru că este foarte important pentru ea prezența lui. Viețile noastre private sunt viețile noastre private, însă viața de părinți este comună. 

Sfat pentru femeile care se răzbună pe foștii, prin proprii lor copii: nu mai faceți asta! Că nu le faceți rău bărbaților. Le faceți rău propriilor voștri copii!”, a mai declarat aceasta, pe contul de Instagram, alături de o fotografie în care Alex Bodi este surprins cum plânge.

Omul de afaceri a spus că, acum, fetița este bine și că îi este alături Selenei indiferent de situație, pentru că este datoria lui.