Alex Bodi, dedicații pe versuri de manele pentru Ema Uta, la o petrecere de lux. Manelistul Costel Biju a întreținut atmosfera

Ema Uta și Alex Bodi s-au afișat din nou împreună, la o petrecere, iar afaceristul le-a prezentat-o prietenilor lui pe iubita lui make-up artist.

08 oct. 2022, 17:37
Alex Bodi, dedicații pe versuri de manele pentru Ema Uta, la o petrecere de lux. Manelistul Costel Biju a întreținut atmosfera

După ce în luna august anunțau că s-au despărțit, cei doi și-au dat seama că se iubesc și că nu vor să renunțe unul la celălalt. Nici separat nu le era mai bine, așa că și-au mai dat o șansă.

De această dată pare că se înțeleg mult mai bine și lucrurile s-au legat frumos între ei. Alex Bodi a luat-o pe iubita lui la o petrecere privată, la un restaurant de fițe. Celebrul manelist Costel Biju e cel care le-a cântat și chiar le-a făcut dedicații. Cei doi s-au distrat de minune la eveniment.

„Să vă spun cum stă problema / Ce frumoasă este Ema”, sunt versurile dedicate de Costel Biju partenerei lui Alex Bodi. În tot acest timp, celebrul afacerist și-a ținut iubita de mână și i-a șoptit ceva la ureche.

@paparazzi_tiktok0 #foryou ♬ original sound – paparazzi_ tiktok

Alex Bodi și Ema Uta, relații cu năbădăi

Afaceristul și make-up artistul au mers într-o vacanță de lux în august. Au plecat în Bali și au stat la un hotel de lux, unde au cheltuit o avere. Capella Ubud din Bali are cinci stele și e pe locul cinci în topul celor mai bune hoteluri din lume. Au stat într-o rezervație cu elefanți și au avut o vacanță superbă la care unii doar visează.

Cu toate acestea, imediat ce s-au întors în țară s-au despărțit. Nimeni nu știe exact ce s-a întâmplat între ei și ce anume a provocat ruptura de atuci.

„Nu știu unde e, nu ne-am urmărit niciodată pe reţelele de socializare. Da, ne-am întors din vacanţă, dar am mers fiecare separat. Nu mai suntem împreună. Vacanța a fost ok, dar s-au întâmplat niște lucruri. Nu cred că mai e cazul să ne împăcăm. A fost o relaţie frumoasă ”, spunea Alex Bodi, în urmă cu câteva luni.

A fost o perioadă grea pentru amândoi să stea unul fără celălalt. În cele din urmă, au lăsat orgoliul și neînțelegerile la o parte și au decis să poarte o discuție pentru a lămuri unele aspecte. Ema Uta și fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-au dat seama că tot împreună le e cel mai bine, așa că și-au mai dat o șansă.

Citește și Alex Bodi şi Ema Uta s-au despărţit: „S-au întâmplat nişte lucruri, nu mai suntem împreună”

Citește și Alex Bodi şi Ema Uta, vacanţă de lux. Afaceristul și-a dus iubita într-unul dintre cele mai bune hoteluri din lume FOTO