TRANSFORMARE ŞOCANTĂ. Cum arăta BOMBA SEXY a lui Alex Bodi înainte înainte de operaţiile estetice FOTO

Alex Bodi a părăsit-o pe Bianca Drăguşanu şi s-a cumplat din nou cu Daria Radionova, o bombă sexy de origine rusă. Noua iubită a lui Alex Bodi și-a făcut foarte multe operații estetice și în prezent parcă este altcineva.

27 mai 2020, 17:19
TRANSFORMARE ŞOCANTĂ. Cum arăta BOMBA SEXY a lui Alex Bodi înainte înainte de operaţiile estetice FOTO

Daria Radionova s-a transformat radical, semn că a investit o sumă mare de bani pentru rezultatul actual. Se pară că nu doar pasiunea ei pentru mașini de lux beneficiază de atenție, ci și aspectul ei fizic.

Fata locuiește în Londra de când avea 15 ani, este o afaceristă de succes, având o mare slăbiciune pentru lux și opulență și nu se dă în lături de la a-și face orice plăcere.

Bianca Drăguşanu îşi face un nou implant după ce a fost părăsită de Alex Bodi. „Ceva ieşit din comun!”

Altfel, Alex Bodi a sărbătorit cu fast despărțirea de Bianca Drăgușanu. Iar unde este vorba despre o petrecere de zile mari, firește că lăutarii nu pot să lipsească din decor. Fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu s-a decis se relaxeze la o narghilea, alături de Elis Armeanca, artistul cântându-i lui Alex Bodi melodiile preferate. Afaceristul le-a dat bani lăutarilor, în timp ce Elis Armeanca i-a interpretat tot ce a dorit sufletul acestuia!