Bianca Drăguşanu îşi face un nou implant după ce a fost părăsită de Alex Bodi. „Ceva ieşit din comun!”

Bianca Drăgușanu este pusă pe schimbări majore după ce Alex Bodi a părăsit-o şi și-a confirmat relația cu Daria, o bombă-sexy originară din Rusia.

27 mai 2020, 14:53
Bianca Drăguşanu îşi face un nou implant după ce a fost părăsită de Alex Bodi. „Ceva ieşit din comun!”

Bianca Drăgușanu pare să nu fie deranjată de trădarea partenerului ei şi se afișează mai fericită ca oricând. Ba, mai mult, după ce a postat o fotografie desprinsă din filmele pentru adulți, pe contul său de Instagram, vedeta a făcut și un anunț surprinzător, spunând că urmează să își facă un nou implant.

Alex Bodi şi-a tăiat venele, pentru ca Bianca Drăguşanu să îl ierte: „M-a bătut rău în maşină, apoi mi-a pus 6.000 de euro în cont!”

Mai exact, Bianca Drăguşanu vrea să își facă o intervenție la nivelul sprâncenelor și promite într-o postare pe InstaStory că rezultatul va fi unul extraordinar.

Bianca Drăguşanu L-A UMILIT pe Alex Bodi. A dezvăluit cu cine a fost ÎNŞELATĂ

„Ce credeți? Îmi fac implant de sprâncene astăzi. Sunt ceva ieșit din comun. Îmi fac implant de sprâncene, iar doctorul mi-a spus: „Pregătește-te, Bianca, o să-ți rad o mică porțiune din părul tău, dar îți va crește urgent și vei avea cele mai șmechere sprâncene ever”. Sunt tare curioasă ce înseamnă această procedură, dar cum aflu detalii despre ea vă țin la curent. Așa arată sprâncele mele acum… le cam desenez în fiecare zi, nu prea sunt mulțumită”, a scris Bianca Drăgușanu.