Alex Bodi, mesaj INCREDIBIL pentru Bianca Drăguşanu după anunţul de divorţ

Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu și-au anunțat divorțul. Apropiați ai Biancăi Drăgușanu au susținut că despărțirea ar fi survenit ca urmare a comportamentului violent al lui Alex.

04 nov. 2019, 13:30
Alex Bodi, mesaj INCREDIBIL pentru Bianca Drăguşanu după anunţul de divorţ

După anunțul de divorț, Bianca Drăgușanu a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care se poate vedea că are pe mână niște răni, iar textul care însoțea imaginea era „Signs of love” (n.r. semne de iubire), scrie unica.ro.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, dezlănţuită în club după ce a cerut divorţul. Imagini incredibile FOTO

Fostul iubit al blondei a lasat și el un mesaj cu subînțeles pe Instagram. Mai exact o fotografie pe care scrie, tot în engleză, „Oamenii te provoacă până când scot la iveală cea mai urâtă latură a ta și apoi fac pe victimele”.

După doar trei luni de căsnicie, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au anunțat că divorțează. „Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun”, – a declarat recent Alex Bodi.