Bianca Drăguşanu, dezlănţuită în club după ce a cerut divorţul. Imagini incredibile FOTO

Bianca Drăguşanu a dansat erotic în club, la scurt timp după ce a cerut divorţul.

04 nov. 2019, 10:12

Bianca Drăguşanu a vorbit cu notarul despre divorț, iar sâmbătă noaptea a dat iama în club, scrie cancan.ro. Bianca Drăgușanu a apelat la una dintre cele mai bune prietene și direct în club a „aterizat”. În primul club. LOFT. Acolo s-a distrat ca-n vremurile bune și a atras și toate privirile. Ceva mai bine de două ore a petrecut vedeta printre zecile de tineri „’setați” pe distracție, timp în care ringul nu i-a fost deloc străin. Ba chiar a făcut spectacol cu un dans… erotic. Apoi, a renunțat. La LOFT, nu la distracție. 

A urmat BOA. Val-vârtej au intrat Bianca și amica ei în club și la fel de repede au poposit pe ringul de dans. Doar că Bianca a renunțat, la un moment dat, să danseze, pentru căi-a sunat telefonul.

Nu a mai revenit pe ring, ci s-a dus la masă, unde mai multe persoane petreceau. Pesemne, era ziua de naștere a uneia dintre ele. O șampanie cu dedicație a apărut la masă, s-a ciocnit, apoi Bianca Drăgușanu i-a salutat pe invitați și a plecat, alături, firește, de prietena ei.

La 37 de ani, Bianca Drăguşanu are deja două căsnicii eşuate la activ şi, la o simplă analiză a timpului petrecut lângă cei doi bărbaţi care au dus-o la altar, este lesne de concluzionat că este o adevărată campioană a căsniciilor-fulger. Nu putem vorbi despre ani în cazul mariajelor Biancăi cu Victor Slav şi Alex Bodi, ci doar de luni.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav erau personajele principale ale unei nunţi ca-n poveşti, în septembrie 2013 şi, când nimeni nu se aştepta, ieşeau de mână de la notar, anunţând că au divorţat. Se întâmpla pe 10 martie 2014, la nici şapte luni de la nuntă. Ulterior au mai continuat relaţia amoroasă, fără a se mai căsători, au devenit părinţii unei fetiţe, Sofia şi în vara lui 2018 s-au despărţit definitiv.

Astfel, Bianca Drăgușanu a devenit soția lui Victor Slav pe 6 septembrie 2013 la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016, la doi ani de la despărţirea în acte a părinţilor săi. 

În vara 2018, pentru Bianca Drăguşanu a urmat o relaţie de scurtă durată cu miliardarul britanic Tristan Tate. Imediat după aceea, blonda s-a cuplat cu Alex Bodi, urmând un şir lung de despărţiri şi împăcări, care au culminat cu o nuntă pe 1 august 2019.

Deşi postau foarte des pe reţelele de socializare, în ultima perioadă, imagini în care apăreau mai îndrăgostiţi ca niciodată, iată că minunea nu a ţinut mult şi pe 31 octombrie 2019 aflăm că au divorţat. 

Rămâne de văzut dacă se va repeta istoria cu Victor Slav şi va continua povestea de dragoste cu Alex Bodi şi după ce se va pronunţa despărţirea lor în acte!