Alex Bodi o umilește pe bomba-sexy Justyna Gradek, cu privire la motivul despărțirii: „Nu prea m-a interesat. Eu am vrut să închei”

Alex Bodi a făcut-o de râs pe fosta iubită, Justyna Gradek, despre care a spus că motivul despărțirii nu a fost nicidecum faptul că aceasta era deja căsătorită, așa cum a declarat recent bomba sexy a Poloniei.

06 dec. 2021, 22:52

Alex Bodi este din nou în centrul atenției, iar de această dată este vorba de relația din trecut pe care a avut cu bomba-sexy a Poloniei, Justyna Gradek.

Alex Bodi, eliberat din arest. Prima reacţie a fostului soţ al Biancăi Drăguşanu
La acel moment, superba tânără era un personaj cel puțin la fel de controversat ca Alex Bodi. Justyna era acuzată de designerul Philip Plein că i-ar fi furat cartea de credit pe care avea 200.000 de dolari. De asemenea, la momentul relației cu Alex Bodi, ea era de fapt căsătorită cu luptătorul MMA, Karol Miskiewicz, de care era separată.

Deși a trecut ceva timp de la relația cu Bodi, fotomodelul a făcut declarații în presa din Polonia despre motivul despărțirii dintre ea și afacerist. Justyna susține că relația s-a terminat din vina ei, deoarece afaceristul s-ar fi supărat atunci când a descoperit că tânăra era căsătorită și, din acest motiv, a decis să rupă orice legătura cu ea.

”Nu a ieșit această relație și asta s-a întâmplat doar din cauza mea. Din păcate, nu am prea spus adevărul despre relația mea și m-am gândit că voi scăpa cu asta. Alex este un tip dur și cu principii. Ne-am despărțit la inițiativa lui”, a dezvăluit Justyna Gradek.

Alex Bodi a contrazis-o vehement pe Justyna, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars. Mai mult, afaceristul a fost chiar supărat din cauză că sexoasa poloneză a adus în discuție relația cu el, deși a trecut ceva vreme de la acel moment.

Alex Bodi a invitat-o într-o vacanţă de lux pe Mădălina Ghenea. Ce răspuns i-a dat vedeta

Bodi a declarat că motivul despărțirii nu a avut de-a face cu mariajul în care era implicată Justyna și că nici măcar nu i-a păsat de acest aspect.

„ Nu înțeleg de ce a dat acum, după atâta timp. Într-adevăr, eu am vrut să închei, dar nu o spun ca o laudă. Am decis că e cel mai ok pentru amândoi și nu prea avea legătură cu fostul, că nu m-a interesat. Ea mi-a zis niște chestii, că era în divorț, dar nu neapărat ăsta a fost motivul ”, a spus Alex Bodi, la Antena Stars.