Alex Bodi, eliberat din arest. Prima reacţie a fostului soţ al Biancăi Drăguşanu

Alex Bodi a fost eliberat din arest preventiv, după ce instanţa l-a plasat sub control judiciar în dosarul în care este acuzat de spălare de bani, proxenetism și trafic de persoane. Afaceristul a vorbit despre perioada petrecută în spatele gratiilor.

11 nov. 2021, 16:48
Alex Bodi, eliberat din arest. Prima reacţie a fostului soţ al Biancăi Drăguşanu

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au decis ca Alex Bodi să fie plasat sub control judiciar. Timp de 60 de zile, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu va fi nevoit să respecte o serie de interdicţii pentru a nu ajunge din nou în arest preventiv sau în arest la domiciliu.

„S-a judecat costestaţia formulată de Parchet împotriva încheierii prin care Tribunalul Gorj îl plasase pe Alex Bodi sub control judiciar. Practic, Tribunalul Gorj înlocuise măsura arestării preventive cu cea a controlului judiciar.

A fost formulată contestaţie de către Parchet. S-a judecat (…) şi am aflat soluţia Curţii de Apel Craiova. Aceasta a menţinut soluţia pronunţată de Tribunalul Gorj, adică controlul judiciar, ceea ce înseamnă că domnul Bodi va fi eliberat din arestul preventiv şi va rămâne doar sub control judiciar.

În faţa judecătorilor a spus că înţelege să respecte absolut toate obligaţiile care i se vor stabili, este o persoană de bună credinţă şi doreşte foarte mult ca acest proces penal să se termine cu clarificarea deplină a tuturor aspectelor în legătură cu care este acuzat”, a declarat Radu Marinescu, avocatul lui Alex Bodi, conform AntenaStars.

Citeşte şi: Mama Biancăi Drăgușanu, amendată de Poliție pentru că l-a reclamat pe Alex Bodi. Cum și-a făcut dreptate Madi

Alex Bodi a fost eliberat din arest preventiv, fiind acuzat de spălare de bani, proxenetismul și traficul de persoane.

La scurt timp după întoarcerea acasă, Alex Bodi a scris un mesaj în care a vorbit despre perioada prin care a trecut și importanța pe care familia o are în viața sa.

„Am ieșit pe la șapte și ceva și primul lucru, am vrut să îmi văd fetița. Întreba zilnic de mine, era afectată, să spun așa, emoțional. M-am dus, de fapt, a adus-o finul meu, am stat, am mâncat și apoi am mers acasă. A fost emoționant, atât din partea mea, cât și din partea ei, este o legătură tată-fiică, e mereu mai puternică decât orice. De ea mi-a fost cel mai dor, dar și de fiica mea cea mare, mai ales că a fost ziua ei luna trecută și nu am putut să plec, dar o să o revăd și pe ea curând”, a povestit Alex Bodi, conform Protv.

Alex Bodi a subliniat că familia a reprezentat întotdeauana un sprijin moral pentru el.

„Familia este un sprijin moral, întotdeauna, și părinții sunt cei care sunt lângă tine toată viața, familia, de fapt. Totul e bine, în regulă, sper să fie și mai bine”, a concluzionat afaceristul.

Citeşte şi: Alex Bodi, „taxă de şmecherie” plătită către clanul Caran. Suma imensă achitată ca să poată umbla prin Bucureşti