Alex Bodi, plângere penală împotriva Biancăi Drăguşanu. De ce este acuzată blondina

Alex Bodi i-a făcut plângere penală Biancăi Drăguşanu. Cei doi au decis să pună punct relației lor, însă lucrurile nu s-au terminat între ei. În aceste momente, sunt în plin scandal şi asta pentru că vedeta a publicat imaginile în care apare bătută de afacerist.

09 mart. 2021, 22:46
Alex Bodi, plângere penală împotriva Biancăi Drăguşanu. De ce este acuzată blondina
Alex Bodi, plângere penală împotriva Biancăi Drăguşanu

Alex Bodi, plângere penală împotriva Biancăi Drăguşanu. Afaceristul are probleme cu legea în această perioadă, iar acuzațiile pe care Bianca Drăgușanu le-a făcut agravează și mai tare situația. Ea a fost citată să ajungă la DIICOT și Parchet, acolo unde a trebuit să povestească tot ce s-a întâmplat.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu o face praf pe menajera lui Alex Bodi, după ce aceasta a declarat că vedeta nu a fost bătută: „Am înregistrări! Nu va putea minți!”

Alex Bodi, plângere penală împotriva Biancăi Drăguşanu

Bodi a depus o plângere penală pe numele fostei sale soții, Bianca Drăgușanu, iar avocatul afaceristului a declarat că vedeta a făcut declarații mincinoase. ”Declarația ei este inutilă și am făcut plângere penală împotriva ei pentru declarație mincinoasă. Îi oferim șansa ca să susțină afirmațiile calomniante pe care le-a făcut despre Bodi”, a spus avocatul afaceristului la Antena Stars.

Menajera lui Alex Bodi rupe tăcerea

Menajera lui Alex Bodi rupe tăcerea despre scandalul dintre afacerist şi blondină. Femeia susţine că nu a văzut niciodată vreun episod în care Bodi să o agreseze fizic pe Bianca. Se certau, într-adevăr, dar nici vorbă de bătăi.

Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. Au venit împreună de undeva ei doi. Nu știu dacă era o atmosferă tensionată, pentru că eu având treabă nu am stat să mă uit la ei. M-au salutat și mi-am văzut de treabă în continuare.

Nu m-am uitat să văd dacă are urme sau nu are Bianca, doar au auzit apoi discuții. Într-adevăr, am ieșit, am văzut că sunt discuții mai aprinse și mi-am văzut în continuare de treabă. Nu știu în ce constau discuțiile. Ceartă ca între îndrăgostiți, asta era, gelozii… Acesta era motivul. Nu am auzit nicio palmă și niciun pumn. Pe mine mă deranja contextul discuțiilor, că se discuta puțin mai aprins și mai vulgar. Amândoi… mai mult pe ea o auzeam. Bianca era destul de nervoasă și de recalcitrantă”, a declarat menajera lui Alex Bodi.