Alex Bodi, plasat sub control judiciar. Ce lucruri îi sunt interzise fostului soţ al Biancăi Drăguşanu

Alex Bodi va fi plasat sub control judiciar, după în luna octombrie a fost arestat că nu s-a prezentat la un termen din proces. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost trimis în judecată pentru proxenetism, șantaj și spălare de bani.

02 nov. 2021, 16:28
Alex Bodi, plasat sub control judiciar. Ce lucruri îi sunt interzise fostului soţ al Biancăi Drăguşanu
Alex Bodi, plasat sub control judiciar

Alex Bodi, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Afaceristul se pare că va ieși cât de curând din închisoare. Recent, ar fi avut loc un nou termen în proces, iar magistrații au dispus eliberarea acestuia, scrie Spynews.ro.

Alex Bodi, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Chiar dacă nu va mai sta după gratii, afaceristul trebuie să respecte o serie de reguli.

El este obligat să se prezinte atunci când judecătorul de cameră preliminară îi solicită prezența.

Nu are voie că vorbească cu persoanele vătămate din dosar. Trebuie să anunțe autoritățile dacă își schimbă locuința. În plus, are obligația să meargă la organul judiciar pe raza localității în care locuiește în cazul în care este chemat.

Citeşte şi: Alex Bodi, „taxă de şmecherie” plătită către clanul Caran. Suma imensă achitată ca să poată umbla prin Bucureşti

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ajuns din nou în închisoare în luna octombrie. Acesta a lipsit de la un termen și magistrații au decis arestarea sa preventivă.

Este doar din simplul fapt că nu m-am prezentat la un anumit termen, unde bineînțeles aveam și obligația, dar am avut motiv justificat, am și există actele medicale depuse, dar se pare că nu a fost suficient și domnii au decis arestarea mea preventivă, nicidecum un avertisment, sau poate un arest la domiciliu”, spunea Bodi înainte de a ajunge la din nou la închisoare.

Mama Biancăi Drăgușanu, amendată de Poliție pentru că l-a reclamat pe Alex Bodi

Mama Biancăi Drăgușanu a avut câștig de cauză în fața Poliției Române, după ce agenții au amendat-o cu 2.000 de lei din cauză că ar fi apelat 112 fără motiv.

În urmă cu un an și jumătate, Madi Dragosș, după încercări disperate de a-și contacta fiica, a apelat 112 unde a reclata că e posibil ca Binaca Drăgușanu să fie sechestrattă de Alex Bodi, soțul divei la vremea respectivă.

Echipajul care s-a deplasat la adresa indicată și a verificat situația a tras concluzia halucinantă că femeia a mințit și că îi vor întocmi un raport pe motiv că femeia a făcut “declarații false pentru determinarea alertării agenților de poliție”.

Astfel că Madi Dragoș s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei, iar procesul verbal l-a primit prin poștă după o lună.

Arată petenta că agenții de poliție s-au limitat la a merge la domiciliul fiicei mele și a-i a adresa întrebări acesteia în locul pretinsei agresiuni și în prezenta soțului pretins agresiv și nu au avut în vedere în niciun moment că fiica ei ar putea fi inhibată de prezența soțului său, din contră, s-au limitat la a constata faptul ca subsemnata a sunat nejustificat la serviciul de urgență și deși fusese semnalată o încălcare a art. 3 din Convenție, nu au întreprins o anchetă efectivă”, se arată în plângerea femeii.