Alex Bodi, prima reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Ema Uta, cu doar câteva zile înainte de nuntă: „Ne vedem fiecare de viața noastră”

Alex Bodi a reacționat, la scurt timp după ce s-a speculat că el și Ema Uta s-ar fi despărțit, din nou, de data aceasta cu doar câteva luni înainte de nuntă. Cei doi au avut numeroase certuri în trecut, dar de fiecare dată au decis să își mai dea o șansă.

04 nov. 2023, 17:35
Alex Bodi, prima reacție după ce s-a spus că s-a despărțit de Ema Uta, cu doar câteva zile înainte de nuntă: „Ne vedem fiecare de viața noastră”

Alex Bodi și iubita lui, make-up artista Ema Uta, au planuri mari de viitor împreună. Cu toate acestea, mai multe zvonuri au spus că cei doi s-ar fi despărțit cu doar câteva luni înainte de a se căsători. Iar dacă vestea separării nu ar fi fost atât de șocantă, având în vedere că cei doi s-au mai despărțit de-a lungul timpului, motivul de acum ar fi fost de-a dreptul surprinzător. Ema Uta nu ar mai fi suportat infidelitățile partenerului și ar fi părăsit căminul conjugal.

Citește și: Alex Bodi îl demolează pe Dorian Popa după ce acesta l-a atacat pe Călin Donca: „Ce fel de caracter poţi să ai tu ca bărbat, şi pe deasupra mai vorbeşti şi de Dumnezeu, când tu eşti cel mai mare Iuda?”

Alex Bodi, despre presupusa despărțire de Ema Uta

Fostul partener al Biancăi Drăgușanu a ținut să aducă unele lămuriri legat de zvănurile apărute recent. Chiar a glumit pe această temă și a spus că, deși presa a speculat acest lucru, el nu știa despre nicio separare. Ba mai mult, planurile de nuntă continuă, aceasta urmând să aibă loc la Suceava.

„Nu știu ce s-a scris în primul rând, am aflat și eu de câteva minute că aș fi fost părăsit înainte de nuntă. Da, am o nuntă mâine la Suceava, de aia sunt aici, acum dacă știu alții mai bine decât mine, lăsăm lucrurile așa. Important că e toată lumea bine și fericită, asta contează cel mai mult, restul nu contează deloc. Lăsăm așa, nu dăm declarații, ne vedem fiecare de viața noastră, trăim frumos și fericiți și să fie bine pentru toată lumea”, a declarat Alex Bodi, la Antena Stars.

Zvonurile despărțirii au pornit de la faptul că Alex Bodi și partenera lui nu se mai uurmăresc pe o rețea de socializare și nici fotografii împreună nu mai au pe rețelele de socializare.

Și Ema Uta a reacționat în urma zvonurilor apărute. Ea a postat pe Instagram părerea ei despre această situație pe care o neagă vehement.

„Nu este nimic adevărat la ce . Penibil. Nu știu cât de mulți citesc aceste articole, dar să se înțeleagă că o să dezmint de fiecare dată când mi se pun vorbe în gură și știri false. Urăsc nedreptatea și îmi e rușine de astfel de articole”, a spus Ema Uta pe internet.

Citește și: Anamaria Prodan, prima reacţie despre împăcarea cu Flavius Nedelea. Afaceristul tocmai s-a despărţit de Iulia Sălăgean, fosta soţie a lui Alex Bodi