Alex Bodi, primul interviu după închisoare: „Daria mi-a dat putere, a fost un şoc plăcut”

Alex Bodi a dat primul interviu de când a ieşit din închisoare. Deşi a trecut prin clipe foarte grele, care, încă nu au dispărut total, afaceristul spune că se simte încrezător că totul va fi bine. Iubita lui, Daria Radionova, a fost cea care l-ar fi impresionat plăcut, deoarece l-a încurajat și l-a susţinut necondiționat.

12 ian. 2021, 17:22
Alex Bodi, primul interviu după închisoare: „Daria mi-a dat putere, a fost un şoc plăcut”
Alex Bodi a dat primul interviu de când a ieşit din închisoare.

Alex Bodi, primul interviu după închisoare. „Mereu sunt cu zâmbetul pe buze, sunt bine, acasă. Sunt sincer, nu pot spune că sunt 100% bine, din cauza situației și a întâmplărilor petrecute, dar sunt un om pozitiv, cu zâmbetul mereu pe buze, chiar dacă e greu, chiar dacă s-au spus și întâmplat atâtea. Ăsta este secretul de a fi pe linia de plutire și de a fi puternic psihic‘, a declarat Alex Bodi pentru Antena Stars.

Citeşte şi: Dosar Alex Bodi. Ce decizie au luat judecătorii în urmă cu puţin timp

Alex Bodi, primul interviu după închisoare

Daria Radionova ar fi fost cea care a ținut în permanență legătura cu familia lui și partenerii de afaceri. Alex Bodi o suna la aproximativ două zile pentru a o pune la curent cu situația sa.

„Momentan, chiar după cele întâmplate, chiar dacă a fost o încercare foarte grea pentru mine, chiar vreau să subliniez că tot răul ăsta a fost spre bine. Îți dai seama de adevăratele persoanele care îți rămân alături indiferent de momentele prin care treci, de situație, chiar dacă ai sau nu nevoie de ei, este important să știi că ai pe cine te baza.

Citeşte şi: Alex Bodi şi-a bruscat fosta soţie de faţă cu fetiţa lor. Momente cumplite acasă la afacerist

Prima zi când am venit acasă, iubita mea m-a așteptat acasă, mi-a făcut o surpriză cu niște prieteni apropiați, nu mă așteptam, a fost un șoc foarte plăcut. Nu că nu m-aș fi așteptat ca Daria să fie atât de puternică, dar chiar mi-a dat dovadă de un caracter pozitiv.

Mi-a dat putere, nu suntem roboți, toți ne hrănim cu sentimente, mereu îmi zicea că ea crede în mine, a fost pozitivă. Ea a ținut legătura cu ai mei, cu partenerii de afaceri, vorbeau, pentru că eu aveau voie la doar trei apeluri pe săptămână. O sunam o dată la două zile, nu puteam suna pe toată lumea.A fost un sprijin”, a mai declarat Alex Bodi.