Alex Bodi şi-a bruscat fosta soţie de faţă cu fetiţa lor. Momente cumplite acasă la afacerist

Momente cumplite au avut loc acasă la Alex Bodi, afaceristul şi-a bruscat fosta soţie de faţă cu fetiţa lor. Totul s-a petrecut ajunul Revelionului, când femeia venise să ia copilul, după ce a stat toată dimineaţa cu tatăl şi iubita acestuia, Daria Radionova.

01 ian. 2021, 15:35
Alex Bodi şi-a bruscat fosta soţie de faţă cu fetiţa lor. Momente cumplite acasă la afacerist

Alex Bodi şi-a bruscat fosta soţie. Se pare că Iulia Sălăgean, fosta parteneră a lui Alex Bodi, venise acasă la acesta pentru a-și lua fetița, iara afaceristul i-a zis că nu este de acord să i-o dea, deoarece își dorea să meargă cu cea mică într-un centru comercial.

Citeşte şi: Alex Bodi s-ar putea întoarce în închisoare. Ce surpriză i-au pregătit procurorii DIICOT

Alex Bodi şi-a bruscat fosta soţie

Femeia ar fi încercat să intre în casă, moment în care Alex Bodi a bruscat-o pentru a o scoate afară din curte. În tot acest timp, fetița lor era martoră și plângea. În cele din urmă, a lăsat-o să plece, după ce Iulia a început să țipe după ajutor, potrivit Spynews.ro.

Alex Bodi și Daria Radionova, sărut la miezul nopții

Alex Bodi a avut parte de un sfârşit de an complicat, el fiind eliberat din închisoare cu puţin timp înainte de Crăciun, acolo unde a stat o lună de zile. Însă, din fericire, afaceristul şi-a petrecut sărbătorile de iarnă cu iubita lui, Daria Radionov, care l-a așteptat acasă cu brațele deschise.

Alex Bodi a petrecut Revelionu cu iubita lui, Daria Radionova

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeşte şi: FOTO Primele imagini cu Alex Bodi, după ieşirea din penitenciar. Unde îşi va petrece Sărbătorile fostul soţ al Biancăi Drăguşanu

Noaptea dintre ani a fost una extrem de romantică pentru cei doi, care nu s-au mai ferit de ochii lumii și și-au expus dragostea în fața prietenilor care le-au călcat pragul casei, dar și în fața fanilor de pe rețelele de socializare.