Alex Bodi RUPE TĂCEREA! Totul despre divorţul de Bianca Drăguşanu

Bianca Drăgușanu a fost văzută mai mult singură, iar Alex Bodi a dat o declarație ușor dubioasă atunci când a fost întrebat despre o eventuală despărțire.

02 mart. 2020, 17:32
Alex Bodi RUPE TĂCEREA! Totul despre divorţul de Bianca Drăguşanu

Alex Bodi s-a decis să spună tot adevărul despre relaţia cu Bianca Drăgușanu. Se pare că cei doi sunt iarăși în pragul despărțirii. Cel puțin așa susține gurile rele, care spun că de data aceasta totul ar fi definitiv și iremediabil.

„Eu nu vreau să dau declarații, dacă vreți să vorbiți, vorbiți cu ea, că ea este vedetă. Nu vreau să vorbesc, să-i intru în show”, a spus Alex Bodi.

Bianca Drăguşanu, reacţie scandaloasă după ce a fost criticată. Cuvinte jignitoare folosite de vedetă: „Sunteţi atât de proaste!”

Omul de afaceri a decis să dea mai multe detalii pentru wowbiz.ro.

„Sunt oameni din exterior care vorbesc despre mariajul meu cu Bianca. Nu înțeleg de ce o fac, fiindcă, numai eu și ea știm adevărul și numai noi ne înțelegem cel mai bine reacțiile. Totul depinde de noi. Există focuri minore în discuțiile noastre, pe care le amplificăm în 10 secunde și se ajunge la nu știu ce incendiu în presă. Dar adevărul este altul. Contează doar ce simțim unul pentru altul! Suntem împreună pentru că ne iubim, nu pentru a ne face reclamă sau, Doamne ferește, pentru bani, cum spun unii și alții. Bianca este cea mai frumoasă femeie, este o apariție, oriunde am merge, chiar și dacă își pune pe ea lucruri simple. Pur și simplu, are un stil al ei, magnetizant, care atrage toate privirile. Suntem împreună acum și poate să spună oricine orice, nu putem sta unul fără altul”, a declarat Alex Bodi.