Bianca Drăguşanu, reacţie scandaloasă după ce a fost criticată. Cuvinte jignitoare folosite de vedetă: „Sunteţi atât de proaste!”

Bianca Drăgușanu a reacţionat dur pe internet după ce mai mulți fani au criticat-o pe vedetă pentru modul în care îi permite fetiței sale de se joace cu animalul de companie.

22 feb. 2020, 15:28
Bianca Drăguşanu, reacţie scandaloasă după ce a fost criticată. Cuvinte jignitoare folosite de vedetă: „Sunteţi atât de proaste!”

Bianca Drăgușanu a venit cu o replică dură pentru cei care au criticat-o după ce micuţa Sofia se juca cu animalul de companiei al vedetei, o cătelușă. Mulți fani i-au spus vedetei că nu ar trebui să-i permită micuței să-și bată joc de animal și să-l chinuie.

Bianca Drăguşanu, secretul intim cu care s-a ruşinat ani de zile. Acum l-a făcut public

„Foarte multa lume se agita pentru că fetița mea, Sofia, o spală cu burtele ei de dimineață pe Bella, cățelușa mea. Bai idoateleor, burețelul ăla nu e abraziv. Bai idioato care ești tu idioată, buretul ăla e un burețel de jucarie, copilul meu nu chinuie animalele și n-aș lăsa sa chinuie un animal, dar dacă ești atât de proastă și sunteți unele atat de proaste încât să vă grabiți să judecați niște chestii doar așa pe care le vedeți fugitiv”, a scris Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Bianca Drăguşanu, răbufnire vulgară: „De unde m… mă-tii ştii tu, petardă retardă?” Ce a scos-o din minţi pe iubita lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu are o fetiță din căsnicia cu Victor Slav. Vedeta este căsătorită acum cu Alex Bodi.