Alex Bodi s-ar putea întoarce în închisoare. Ce surpriză i-au pregătit procurorii DIICOT

Lovitură de teatru în dosarul de proxenetism și trafic de carne vie în care este implicat Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Afaceristul s-ar putea întoarce în spatele gratiilor mai devreme decât se aștepta.

29 dec. 2020, 09:05
Alex Bodi s-ar putea întoarce în închisoare. Ce surpriză i-au pregătit procurorii DIICOT

Alex Bodi s-ar putea întoarce în închisoare. Conform surselor CANCAN,  procurorii de la DIICOT i-au pregătit o „surpriză”  afaceristului din Mediaș și acesta ar putea ajunge din nou în spatele gratiilor.

Citește și: Florin Zamfirescu şi George Burcea, scandal pe Facebook: „Joacă prin paturi rol de Casanova”

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se află în prezent în arest la domiciliu alături de iubita sa, Daria Radionova. Cu toate acestea, autoritățile îl doresc pe afacerist în spatele gratiilor. Conform unor surse, procurorii de la ”Crimă organizată” au deschis o acțiune, pe rolul Tribunalului Dolj, prin care cer judecătorilor înlocuirea măsurii preventive. Concret, DIICOT-ul vrea ca Alex Bodi să nu fie arestat la domiciliu, ci să stea în arestul IPJ Dolj.

Alex Bodi s-ar putea întoarce în închisoare. În cazul în care magistrații de la Tribunalul Dolj aprobă cererea depusă de DIICOT, fostul soț al Biancăi va ajunge din nou în spatele gratiilor.

Afaceristul a fost arestat preventiv, pe 12 noiembrie, de Tribunalul Dolj, pentru o perioadă de 30 de zile, într-un dosar în care este acuzat de constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane, proxenetism şi şantaj. Pe 9 decembrie, magistraţii i-au prelungit arestul preventiv cu încă 29 de zile, dar Bodi a contestat măsura. Alex Bodi a fost denunţat de fosta soţie, care a mărturisit că în perioada 2014 – 2016 a fost obligată să practice prostituţia în mai multe cluburi din Germania.

Alex Bodi eliberat, decizia magistraţilor craioveni

„Admite contestaţiile formulate de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru împotriva încheierii nr. 228/2020 pronunţată în şedinţa din camera de consiliu de la 09.12.2020 de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dolj. Desfiinţează în parte încheierea atacată cu privire la inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi rejudecând: În baza art. 237 alin 1 şi 2 C.pr.pen., art. 242 alin. 2 C.pr.pen., şi art. 218 C.pr. pen., respinge propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru şi dispune înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu faţă de inculpaţii Bodi Alexandru Nicolae, Lăcătuş Marius Adrian şi Lăcătuş Narcis Dumitru, pe o durată de 30 de zile, începând cu data 18.12.2020 şi până la data de 16.01.2021, inclusiv”, se arată în hotărârea magistraţilor craioveni, publicată de Adevărul.

 


loading...
Partenerii noștri