Florin Zamfirescu şi George Burcea, scandal pe Facebook: „Joacă prin paturi rol de Casanova”

Florin Zamfirescu şi George Burcea sunt în plin scandal, după ce s-au atacat prin postări pe Facebook. Totul a început de la un mesaj postat de actorul în vârstă de 71 de ani, care s-a întrebat cine e George Burcea dacă "joacă prin paturi rol de Casanova".

28 dec. 2020, 19:05
Florin Zamfirescu şi George Burcea, scandal pe Facebook: „Joacă prin paturi rol de Casanova”
Florin Zamfirescu şi George Burcea şi-au adresat cuvinte dure.

Florin Zamfirescu şi George Burcea, scandal pe Facebook. „Dragilor, cine este actorul’ George Burcea? Ce roluri a jucat in scurta-i carieră? Joaca prin paturi rol de Casanova? Am căutat pe internet şi nu am găsit niciun actor cu numele asta. De ce jigniţi aceasta breasla? Nu mai aveţi nevoie de ea?”, a notat Florin Zamfirescu.

Citeşte şi: Andreea Bălan şi George Burcea, divorţ „secret”

Florin Zamfirescu şi George Burcea, scandal pe Facebook

Replica lui George Burcea nu a întârziat să apară.  „Ziua bunã, domnule profesor Florin Zamfirescu, si sãrbãtori cu sãnãtate, liniste si întelepciune sa aveti. Dacã nu mã anunta un coleg de postarea Dvs, nu o vedeam nici in urmatorii 10 ani – când probabil avea sã fie prea târziu pentru unii dintre noi, dar ghinionul Dvs s-a numit actorul Gigi si implicit eu, ,,actorul” George Burcea care, domnule profesor, a absolvit chiar la ai Dv colegi de la IATC/ ATF/ UNATC, în perioada în care Dv vã pregãteati de o pensionare usoarã, domnule.

Sã fiu mai exact, se întâmpla în 2015, stimabile, iar de atunci am fãcut si eu ce am putut si sã stiti ca sunt mândru de mine si chiar tin capul sus, nu ca altii de la institut care n-au stiut decât sã-l vandalizeze, iar mai apoi sa-l abandoneze.

Domnule profesor, am si filmat împreuna la un moment dat, dar vã înteleg atât bãtrânetea, cat si nepasarea cãtre colegi sau viitori colegi pe care i-ati antrenat chiar Dv, domnule. Din pãcate, la facultate troneazã de multi ani atât incapacitatea celor care conduc si predau la aceastã institutie, cat si lipsa de sânge în instalatie pe care cu totii ar fi trebuit cumva, cândva… sã îl detinã.

Bineinteles ca daca acesti profesori vin plini de frustrare la facultate, vor face fix o bãsinã cu acesti copii, caci am vazut cu proprii ochi cum încrâncenarea colegilor dv ( profesorii), bãtea statutul de tutore pe care acestia aveau OBLIGATIA sã si-l asume, caci erau platiti de stat sau chiar de noi.

Nu as dori sã scriu mult nici despre nepotismul care a tronat zeci de ani, stimabile. Nepotism dus la cote maxime si care, domnule profesor, in loc sã facã din nou generatii de aur, i-au distrus, domnule. Pe româneste, si-au batut joc de scândurã, de breaslã si de copii. Au fost profesori care n-au jucat 1 spectacol in viata lor, dar care au predat ACTORIE, domnule.

Ca si cum eu, ,,actorul” George Burcea…acest Casanova de România, as merge de mâine sã predau la facultatea de medicinã veterinarã. Sunt sigur cã dupã o primã interventie a mea, animalul s-ar întâlni cu bunicul, care fix anul acesta împlineste 7 ani de când s-a dus. Asadar, animalul ar muri, iar eu as continua sa practic aceasta meserie, caci în Romania este normal, nu-i asa? Exact ca la facultate – operatie reusitã, pacient decedat.

Sau de exemplu, eu, ,,actorul George Burcea”, de mâine m-as implica în politicã, asa cum multi colegi din ramura noastrã, domnule, o fac si o fac prost si pe bani. Multi. Ca la facultate. Ahhh si app de bani.

Poate le transmiteti colegilor dv iesiti la pensie sau nu, dar care încã mãnâncã banii statului din teatre, ca ar fi timpul sã se retraga in liniste la munte si sa-i lase si pe amãrâtii astia tineri pe care Dv i-ati antrenat, – ,, sã mãnâncã sî gurili” lor o pâine ( sunt sigur cã vocabularul il stiti de la telenovele ).

Domnule profesor, sunt o multime de actori trecuti de 50-60 de ani care au un spectacol în ultimii 10 ani si pe care îl joaca rar…ca ori nu se vinde, ori au dublurã, dar domnii încaseazã cascavalul la finalul lunii de la teatru. Si e cascaval mult, domnule. Stiu sigur cã v-ati prins .

Eu în 5 ani de activitate am mai multa treabã decât anumiti actori ,, mari” ai României care trândãvesc la teatre pe bani grei. Diferenta? Ei joaca 1 data pe an, dar incaseaza lunar, iar eu joc saptamanal si încasez ciuciu ( deocamdatã). Dar iubesc acest ciuciu de la teatru, caci eram constient ca nu de aici fac bani ca sa mã intretin – Dv puteti sã mi ,,chonfhirmati cum merge treburili pe la Teveu, locul cu cashhh”.

Sã mai vorbim si de sãlile de repetitii inexistente în cadrul facultatii? De plimbarea de la Palat pânã la nush ce bodegã de salã pentru 2-3 ore de repetitii pânâ vine urmatoarea grupa? De posibilitate 0 de a continua unele spectacole asezate foarte bine în anii 3 sau 5? De directorii de teatre care sunt pusi asa…..stiti Dv (avem exemplu recent la un teatru mare).

Sau doriti sa vorbim despre cei care au condus mult timp ,, barca” si au facut pentru ea fix un rahat puturos? As dori sã sa va transmit luciditate, sanatate si liniste. Sa fiti linistit si împãcat cã unele generatii pleacã, iar altele sunt gata sã vinã dupã celelalte. Stati linistit, ca si nouã ne va veni rândul.

Cu mesajul postat de Dv mi s-a confirmat încã o datã faptul cã indiferent cât de bun, frumos si talentat ai fi în tinerete, bãtrânetea combinatã cu nemultumirile vietii, te duc într-o zonã destul de sensibilã. Imi pare rau pt Dv.

Stimabile, as mai scrie multe lucruri, dar ma opresc si nu de teamã sau de rusine, ci din dorinta de a-mi pastra energie si pentru lucrurile care chiar conteaza cu adevarat pentru mine.

Doresc sã vã multumesc din inimã cã în prag de sarbatori ,,m-ati dus din nou” în facultate ca sa resimt atitudinea urâcioasã, frustrarea, nemultumirea si/ sau nepãsarea profesorilor care au tupeul sã predea de pe scaunele pe care au stat cândva ,,monstrii frumosi” ai teatrului si filmului românesc. ,, Sãrbãtori în continuare”, domnule profesor

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare„, a scris George Burcea pe pagina sa de Facebook.


loading...