Alex Bodi şi-a golit cardul! Suma colosală cheltuită pentru a o recuceri pe Bianca Drăguşanu

Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăguşanu, şi-a golit cardul pentru a o recuceri pe vedetă. După cearta cu scântei, de acum două săptămâni, cei doi au sărbătorit împăcarea, zilele trecute, în Hong Kong.

25 mart. 2019, 08:11
Alex Bodi şi-a golit cardul! Suma colosală cheltuită pentru a o recuceri pe Bianca Drăguşanu

Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu s-au îmbarcat în cel mai luxos zbor spre Hong Kong, iar vedeta a călătorit ca o prinţesă în propria ei cabină, cu duş, bar, Internet. Un zbor la clasa business oferă una dintre cele mai luxoase călătorii comerciale posibile, cu locuri spaţioase şi dotări şi servicii de lux, inclusiv televizoare. Toate locurile au minibar, porturi USB, precum şi geamuri cu „perdele” controlate electic. Un adevărat spectacol pentru care omul de afaceri a plătit 4.000 de euro pentru biletele de avion dus-întors, plus alţi 4.000 de euro pe cazarea la un hotel de fiţe.

Bianca Drăguşanu, anunţ surpriză din vacanţa petrecută la Hong Kong cu Alex Bodi. „Eu mă întorc singură”

„Alex ştie, a greşit mult faţă de Bianca şi a încercat să facă tot posibilul să obţină iertarea. A luat-o pe sus şi s-a trezit la aeroport. Îi aşteaptă o vacanţă de câteva zile în Hong Kong unde vor clarifica situaţia. Un lucru este sigur, nu pot sta mai mult de două săptămâni unul fără celălalt, aşa că cel mai probabil sunt sentimente puternice la mijloc!”, au mărturisit surse din anturajul vedetei pentru Click!.

Alex Bodi, gest imens de împăcare pentru Bianca Drăguşanu. Cum a reuşit să întoarcă decizia de despărţire a blondinei

Cei doi au mai bifat o vacanţă de împăcare în Dubai, acum ceva timp. Biletele de avion dus-întors i-au costat 2.000 de euro, iar cazarea, într-un hotel de cinci stele, încă 4.000 de euro