Alex Bogdan a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Mă duc acasă, îi pun inelul pe deget iubitei mele”

Alex Bogdan a strigat "Sunt celebru, scoate-mă de aici". Actorul nu a mai rezistat în Republica Dominicană, acolo unde a trăit, alături de alte vedete, în condiţii extrem de grele. Motivul care l-a făcut să îşi ceară eliminarea a fost dorul de iubita lui.

03 oct. 2022, 17:46
Alex Bogdan a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Mă duc acasă, îi pun inelul pe deget iubitei mele”
Alex Bogdan a strigat "Sunt celebru, scoate-mă de aici"

Alex Bogdan a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Actorul a decis să își încheie aventura în junglă, după trei săptămâni de conviețuit cu alte celebrități. ”Nu sunt în cel mai bun punct al meu, am uitat că sunt un luptător. Am acceptat provocarea acestei emisiuni gândindu-mă că e mai mult legată de jocuri și de fobii, și mult mai puțin despre mine într-un spațiu cu oameni pe care nu-i cunosc și nu știu cum să reacționez.

Vă invidiez că aveți puterea să rămâneți, vreau să rămâneți, dar pentru mine ultimele trei zile au fost un chin. Am început să am atacuri mari de anxietate și nu am știut să trec peste chestia asta, m-am luptat cu ea câteva zile. Cursa s-a încheiat! Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Mă duc acasă, mă pup cu Căti 3 zile. Tac trei zile și mă sărut cu ea. Îi pun inelul pe deget, îl iau din aeroport. Da, o să o cer de nevastă. Și după mă apuc de treabă. Simt că am stat trei ani degeaba”, a spus acesta în cadrul emisiunii.

Citeşte şi: Bia Khalifa a aruncat mâncarea echipei la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Tânăra a provocat un adevărat scandal

Alex Bogdan a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Imediat ce a ajuns acasă, Alex Bogdan a dezvăluit că motivul principal pentru care a decis să plece acasă ar fi dorul de iubita sa, Cătălina, care i-a și devenit logodnică, imediat după revenirea în România.

Mi-a lipsit liniștea oferită de omul cu care îmi trăiesc viața de trei ani jumate. În rest, cu telefonul eu nu prea am o relație stabilă. Nu mai sunt extrem de activ pe rețelele de socializare pentru că, în momentul ăsta din viața mea, caut altceva. Deci de telefon m-am lipsit cu plăcere. Legat de priorități, mi-am setat să văd cât pot să duc.

M-am obișnuit foarte repede cu lipsurile, provin dintr-un orășel mic, nu am avut totul pe tavă, mi-am dedicat toată copilăria și adolescența atletismului, sunt învățat și obișnuit cu sacrificiile. În timpul facultății am stat 5 ani în cămin, sunt obișnuit și cu gândacii, deci n-au fost probleme”, a dezvăluit Alex Bogdan pentru Viva.ro.