Cornel Palade aruncă bomba după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Cornel Palade a fost eliminat din emisiunea-concurs "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", iar acum dezvăluie cum au stat, de fapt, lucrurile în Republica Dominicană și prin ce momente a fost nevoit să treacă în cele 14 zile.

27 sept. 2022, 18:07
Cornel Palade aruncă bomba după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”
Cornel Palade aruncă bomba după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

Cornel Palade aruncă bomba după eliminare. Dezvăluirile făcute de artist sunt total diferite de ceea ce se vede la Pro TV, iar partenerul de scenă al lui Romică Țociu a ţinut să lămurească lucruruile.

„Dacă vă spun că am avut parte de încercări teribile, sper să mă credeți! Nu e deloc ușor să dormi pe o saltea de burete care se udă când ți-e lumea mai dragă și se usucă foarte greu. Sau să umbli de colo, colo cu niște bocanci uzi, care atârnă de zici că tragi după tine vreo 20 de kilograme legate de picior. De altfel, nu-mi amintesc să fi avut vreo zi în care bocancii să nu-mi fi fost uzi leoarcă”, a declarat Cornel Palade pentru Impact.

Ce tarif au Romică Ţociu şi Cornel Palade pentru un show de o oră. Cum se împart banii

Actorul de comedie nu este de acord că eticheta de cel mai slab concurent al acestui sezon. „În primul rând trebuie să spun că nu am fost cel mai neputincios dintre concurenți. Și spun asta fiindcă mi s-a spus că cadrele difuzate cu mine mă înfățișau mai ales stând sau tolănindu-mă în pat. Or, vă mărturisesc că nu am stat în pat mai mult ca alții, ba chiar aș spune că am stat mai puțin ca alții, deși eram seniorul dintre cei aflați acolo”, a spus Cornel Palade.

S-a aflat câți bani primește Cornel Palade de la PRO TV. Suma incredibilă pe care o câștigă actorul pentru participarea la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

„Partea financiară nu a avut pentru mine prea mare importanță. Nici măcar nu am negociat o sumă anume! Cât mi-au propus, atât am acceptat, fără niciun fel de negocieri suplimentare. Am ales să merg acolo din pricina caracterului meu de aventurier”, a mai adăugat Cornel Palade.