Alex Bogdan, tranşant în scandalul valului de critici la adresa Evei Măruţă: „Şi dacă exista un actor mai talentat decât Eva, tot ea ar fi fost pentru că are un nume. Comentariile negative despre un copil de 8 ani sunt dezgustătoare, sorry”

Alex Bogdan, avocatul Iustin din producţia "Tati part-time", a reacţionat tranşant după valul de critici care a avut-o drept ţintă pe Eva Măruţă. Actorul a insistat pe faptul că filmul a fost realizat din fonduri private şi că a fost necesar ca numele din distribuţie să fie unele sonore pentru ca succesul filmului să fie asigurat.

19 ian. 2024, 13:58

Alex Bogdan se declară dezgustat de valul de comentarii negative la adresa Evei Măruţă.

Alex Bogdan, despre cooptarea Evei Măruţă în film: „Şi dacă exista un actor mai talentat decât Eva, tot ea ar fi fost pentru că are un nume”

Actorul este de părere că Eva este înzestrată cu talent actoricesc şi recunoaşte că nici măcar el, care a studiat actoria şi are ani buni de actorie în spate, nu ar fi fost în stare să umple sălile de oameni aşa cum a făcut-o micuţa de 8 ani.

Eu nu comentez valul ăsta, fiecare e liber să zică ce vrea, este o democrație. Individul să-și asume părerile. Tot ce vreau eu, să comenteze după ce vin la film. Dacă se comentează înainte, mi se pare că e de minimă rezistență.

Pentru mine, este o discuție care nu are niciun sens. Este un film privat, făcut din bani privați. Oamenii care au produs filmul ăsta doresc să-și și scoată banii înapoi. Suntem într-o industrie în care numele contează foarte mult.

Din fericire, a afirmat și Matei Dima într-un interviu la Măruță, din fericire, și dacă exista un actor mic mai talentat, tot Eva ar fi fost, pentru că are un nume.

Și eu… eu sunt un actor, dar nu pot să aduc oamenii în cinematografe la nivelul ăsta. Din fericire, alegerea s-a dovedit nemaipomenită pentru că a făcut și o treabă extraordinară. E și talentată pe deasupra. Asta cu nepotismul, cu nu știu ce…„, a declarat Alex Bogdan într-un interviu pentru actualitate.net.

Citeste si Marian Godină bagă bastonul de poliţist-filosof şi la „Tati part-time”. Ce spune de „actriţa” Eva Măruţă

Alex Bogdan, dezgustat de valul de hate la adresa Evei: „Nu poți să verbalizezi aceste gânduri în spațiul public despre un copil de 8 ani. Sorry”

Actorul a spus, de asemenea, că valul de hate nu a afectat-o doar pe Eva, ci şi pe restul actorilor din distribuţia filmului.

Ne afectează, pentru că orice părinte ar face absolut orice pentru copilul lui. Pe mine mă îngrețoșează comentariile unor oameni pentru un copil de 8 ani. Mi se par dezgustătoare de-a dreptul. Mi se pare o atitudine dezgustătoare. Nu poți să verbalizezi aceste gânduri în spațiul public despre un copil de 8 ani. Sorry …„, a mai spsu actorul pentru sursa citată.

Citeste si Irina Margareta Nistor intervine în scandalul ce o are protagonistă pe Eva Măruță: „Nu arunci cu pietre decât în copacul cu roade”