Alex Bourceanu: Am avut un avantaj bun la pauză, dar golul doi ne-a dat peste cap

Mijlocaşul echipei Steaua, Adi Popa, a declarat, joi seară, după eliminarea din optimile de finală ale Ligii Europa, că echilibrul partidei retur cu Chelsea Londra, pierdută cu scorul de 1-3, s-a rupt la golul doi al gazdelor. Aceeaşi părere o împărtăşeşte Alex Bourceanu, care a spus că golul lui John Terry a fost cel care i-a destabilizat pe stelişti.

RomaniaTV.net
14 mart. 2013, 22:51
Alex Bourceanu: Am avut un avantaj bun la pauză, dar golul doi ne-a dat peste cap

La golul doi s-a rupt echilibrul acestui meci. Am început bine şi a doua repriză, dar după golul doi din fază fixă au pus presiune şi ne-au dominat la forţă. În retur, Chelsea a jucat alt fotbal. Am câştigat experienţă internaţională şi calitate după această dublă cu Chelsea„, a spus Popa la Digi Sport, citat de agenţia Mediafax.

De asemenea, Alex Bourceanu consideră că tot momentul din minutul 58 a fost cel în care s-a rupt echilibrul. „Am avut un avantaj bun la pauză şi după pauză am intrat destul de bine, dar am primit acel gol care ne-a dat peste cap. Ne aşteptam ca după pauză Chelsea să intre chiar mai tare. Am primit două sau trei goluri din faze fixe în 20-30 de meciuri, nu cred că e mult.

Am jucat cu o echipă redutabilă. Pur şi simplu au fost mai puternici la faza respectivă. Valoarea lor se observă după sumele de transfer care s-au plătit pe ei, vă daţi seama că sunt la un nivel extraordinar. În unele momente am jucat de la egal la egal cu ei şi acest lucru ne-a făcut să fim mândri. Trebuie să învăţăm din asta, să obţinem mai multă experienţă„, a spus Bourceanu.

Steaua a fost eliminată din Liga Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), de formaţia engleză Chelsea Londra, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, în manşa secundă a optimilor de finală ale competiţiei.

Golurile englezilor au fost marcate de Mata ’34, Terry ’58 şi Fernando Torres ’71, în timp ce pentru Steaua a înscris Chiricheş, în minutul 45+1.

În meciul tur, disputat la Bucureşti, Steaua a câştigat cu scorul de 1-0.