Alex Delea, câştigătorul Survivor România 2022, nu a crezut nicio secundă în şansa lui: „Nu am fost sigur că am câştigat nici măcar atunci când mi-am auzit numele”. Ce va face cu banii

La 25 de ani, Alex Delea este cu 200.000 de euro mai bogat. A luptat din greu şi a vieţuit în cele mai teribile condiţii, dar acum este mai fericit ca niciodată. Câştigătorul Survivor 2022 recunoaşte, încă, că nu a crezut nicio secundă că şansa va fi de partea lui.

03 iun. 2022, 17:37

Alex Delea nu are, încă, planuri cu cei 100.000 de euro câştigaţi în Dominicană. Oricum, destinația lor nu o va decide singur, ci împreună cu mama lui. Ambii au fost invitaţi în emisiunea La Măruţă, unde au vorbit despre experienţa trăită de Alex în Dominicană, dar şi despre cum au trăit această experienţă mama şi „mămăiţa”.

Ce va face cu banii câştigaţi la Survivor

Un lucru știe sigur Alex: faptul că banii vor fi folosiți pentru bunăstarea familiei. Destinația lor va fi, însă, decisă în toamnă.

Am întrebat-o pe mama ce facem cu premiul, aşteptăm să treacă vara, e o sumă foarte mare, dar am încredere în mama că vom lua cea mai bună decizie. Premiul ăsta nu e pentru mine, e pentru noi şi vom vedea împreună ce e mai bine pentru familia noastră„, a spus câştigătorul Survivor în emisiunea lui Măruţă.

La rândul ei, mama tânărului a precizat că va lua o decizie referitoare la bani după ce va trece vara, perioadă în care este copleşită de muncă.

Am mult de muncă, în sezon e nebunie, trebuie să muncesc, nu am încotro, să treacă sezonul şi din toamnă vedem ce facem cu banii. Banii sunt acolo, îi are. Eu i-am zis, nu avem planuri mâine ce să facem cu ei, în toamnă vom vedea„, a spus femeia.

Citeste si Alex Delea, câştigătorul Survivor România 2022, nu se mai poate dezlipi de trofeu. A dormit cu el în pat

După ce a avut parte de o copilărie grea și plină de lipsuri, Alex Delea este pregătit să dea uitării aceste momente și să se bucure de viitor. Tânărul spune că va folosi banii câştigaţi ca să-şi ajute mama.

Atât de mulţi ani m-a ajutat, 25 de ani din viaţa mea am depins de ea, mi-a dat tot. Cum pot să o răsplătesc? Nu ştiam pe unde s-o iau în viaţă. Înainte cu două zile, îi ziceam mamei: Mamă, nu ştiu ce să fac cu viaţa mea, trebuie să fac ceva. Şi am fost sunat de la Survivor. Asta i-am dăruit mamei mele, mândria asta. Când am fost sunat de Survivor aveam 94 kg, când am ajuns în competiţie aveam 87 kg şi când m-am cântărit am avut 77 kg”, a spus concurentul în interviul difuzat La Măruță.

Alex Delea, neîncrezător în şansa lui: „Când mi-am auzit numele, zic, Doamne, nu mă bucur că nu ştiu ce se întâmplă”

Totodată, Alex a povestit că nu a crezut nicio secundă în şansa lui, nici măcar atunci când, anunţând câştigătorul, prezentatorul Dan Pavel i-a rostit numele.

Eu am crezut că este Elena tot timpul. Îmi ziceam: Ok, am ajuns în finală, am avut un parcurs foarte bun, cred că mi-am dus misiunea la capăt, este ok, asta ca să-mi induc mie ideea că se poate pierde. Încercam dinainte să zic, ok, Alex, e foarte bine ce ai făcut până acum. Când mi-am auzit numele, mi-a dat un scurtcircuit în corp. Mi-a rostit numele, iar eu tot aşteptam să îi aud imediat şi numele Elenei. Zic, Doamne, nu mă bucur că nu ştiu ce se întâmplă. În momentul în care m-a chemat domnul Dan să iau trofeul, am zis ok, eu cred că am câştigat„, a povestit Alex cu mullt umor în emisiunea mdoerată de Cătălin Măruţă.

Citeste si Câţi bani a câştigat Elena Chiriac la Survivor România. Nimeni nu se aşteaptă la o asemenea sumă

Suma reală pe care Alex Delea o va încasa de la Survivor România

Delea nu a plecat acasă doar cu cei 100.000 de euro! Marele câştigător al competiţiei din Dominicană a fost plătit și pentru perioada în care a rezistat în competiție semnând un contract cu cei de la PRO TV în acest sens. Astfel, în condițiile în carea legea impozitării veniturilor din premii prevede că statul reține 10%, în final, din premiul cel mare, câștigătorul Survivor România va primi doar 89.892 de euro. La această sumă se mai adaugă însă și banii din contract, având în vedere înțelegerile făcute de concurent cu cei de la PRO TV.