Câţi bani a câştigat Elena Chiriac la Survivor România. Nimeni nu se aşteaptă la o asemenea sumă

Câţi bani a câştigat Elena Chiriac la Survivor România. Faimoasa a ajuns până în Marea Finală, luptându-se cot la cot cu Alex Delea, cel care a fost desemnat câştigătorul competiţiei. Faimoasa o să primească o sumă frumușică după participarea la concurs.

01 iun. 2022, 19:23
Câţi bani a câştigat Elena Chiriac la Survivor România. Nimeni nu se aşteaptă la o asemenea sumă
Câţi bani a câştigat Elena Chiriac la Survivor România

Câţi bani a câştigat Elena Chiriac la Survivor România. Chiar dacă Faimoasa nu a reușit să câștige premiul de 100.000 de euro, o să primească o sumă frumușică pentru participarea la emisiune.

Citeşte şi: Elena Chiriac, Survivor 2022: „Tata m-a învăţat să nu renunţ niciodată”. Cine este tatăl luptătoarei de taekwondo

Câţi bani a câştigat Elena Chiriac la Survivor România

Mai exact, Faimoasa primea pentru o săptămână de concurs suma de 2.000 de euro, în schimb ce Delea primea doar 1.000 de euro. Astfel, după 20 de săptămâni petrecute la Survivor România, Elena Chiriac s-a ales cu suma de 40.000 de euro, scrie Fanatik.ro.

Chiar dacă a ajuns în marea finală, sportiva nu a reușit să câștige marele premiu. Imediat după ce a auzit verdictul, finalista l-a felicitat pe Războinic și chiar a precizat faptul că el merita cel mai mult să fie câștigătorul sezonului.

A câștigat cel mai potrivit om care putea să câștige Survivor România. Vă spun din tot sufletul meu”, a transmis Elena Chiriac.

Elena Chiriac tocmai a împlinit 20 de ani pe 28 mai şi probabil că a fost prima aniversare departe de familie şi de cei dragi. Tatăl, Romeo Chiriac, cunoscut jurnalist şi sportiv, i-a fost mereu alături fiicei, la fel ca fratele ei şi mai ales mama care o bună perioadă de timp a locuit la Londra cu ea.

Eu şi mama aveam nevoie de un nou început. Londra ne-a oferit posibilitatea de a avea viaţa la care am visat întotdeauna. Eu studiez la o universitate de top, de care sunt foarte mulţumită.

Mama a reuşit să îşi construiască drumul către cariera la care a visat. Mama mea este persoana care mă cunoaşte cel mai bine, iar faptul că locuim împreună şi suntem prietene îmi face foarte bine. Nu ne-a fost uşor.

Mutarea în Londra face parte dintre cele mai dificile etape prin care a trebuit să trecem. Dar ne-am susţinut una pe cealaltă şi am reuşit”, povestea Elena înainte de plecarea în Dominicană.