Alex Dima, despre moartea soţiei sale: „Înainte să aflu că are cancer, am făcut un interviu cu prinţesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă”

Alex Dima a vorbit despre moartea soţiei sale. Prezentatorul emisiunii "România, te iubesc" a trecut prin clipe grele în urmă cu unsprezece ani, când, soţia lui a aflat că are cancer. A fost nevoit să rămână puternic pentru fiica lor, care avea un an și câteva luni când Roxana a murit.

06 mai 2021, 20:22
Alex Dima, despre moartea soţiei sale: „Înainte să aflu că are cancer, am făcut un interviu cu prinţesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă”
Alex Dima a vorbit despre moartea soţiei sale.

Alex Dima, despre moartea soţiei sale. Jurnalistul și-a deschis sufletul în fața lui Cătălin Măruță și i-a povestit despre marea lui dramă. A dezvăluit că echipa de la Pro TV i-a fost un sprijin în acele momente.

În 2009, am făcut un material la New York cu prinţesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă pentru bolnavii de cancer, Hospice Casa Speranţei de la Braşov. Şi îmi aduc aminte foarte bine cum insistam să o cunosc, să înţeleg ce o determină să facă ceea ce face, să lucreze cu bolnavii de cancer în fază terminală. O întrebam dacă nu o încarcă să fie într-un centru paliativ. Iar ea mi-a răspuns că nu, pentru că sunt oameni acolo şi asta e misiunea ei.

Am rămas cu treaba asta în mine. Se întâmpla undeva la sfârşit de noiembrie 2009, pe 1 decembrie a intrat materialul cu ea la Pro TV, iar o lună mai târziu am aflat că soţia mea are cancer. Când eram jos, oamenii de aici, de la Pro TV, m-au luat şi m-au ridicat”, a povestit Alex Dima.

Citeşte şi: Alex Dima, MESAJ DUR după interviul cutremurător al Andreei Esca. „Opriţi-vă! O să murim cu zile!”

Alex Dima, despre moartea soţiei sale

De aproape şase ani, jurnalistul trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Georgiana și spune că aceasta i-a atras atenția cu ochii ei, zâmbetul și „tupeul”.

Am văzut-o în aeroport, la Timişoara, unde eram la un eveniment, s-a băgat în faţa mea la check-in. Am râs, apoi am privit-o, după filtru am văzut-o iar, priviri în sala de aşteptare, priviri în avion. Trei luni mai târziu, am fost invitat într-o bancă să vorbesc despre copiii din MagicCamp. Şi acolo era ea, s-a ocupat de povestea asta! Şi de atunci e bine. Suntem de aproape 6 ani împreună. Mi-au atras atenţia ochii, zâmbetul şi tupeul”, a mai povestit jurnalistul la Pro TV.


loading...
Partenerii noștri