Drama din viaţa prezentatorului Alex Dima. Soţia lui a murit de cancer

Prezentatorul de televiziune Alex Dima a trecut printr-o mare încercare în urmă cu ani, când partenera sa de viață a murit răpusă de cancer.

02 ian. 2018, 12:31
Drama din viaţa prezentatorului Alex Dima. Soţia lui a murit de cancer

Alex Dima, care este tăticul unei fetițe, este cunoscut publicului din țara noastră drept prezentatorul emisiunii „România, te iubesc”, de la Pro TV.

Alex Dima ascunde o mare dramă în viața sa, despre care nu știe foarte multă lume. Acesta și-a pierdut soția, care a fost răpusă de cancer, fiind nevoit să își crească singur fiica.

„În 2009, am făcut un material la New York cu prințesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă pentru bolnavii de cancer, Hospice Casa Speranței de la Brașov. Și îmi aduc aminte foarte bine cum insistăm să o cunosc, să înțeleg ce o determină să facă ceea ce face, să lucreze cu bolnavii de cancer în fază terminala. O întrebăm dacă nu o încărca să fie într-un centru paliativ. Iar ea mi-a răspuns că nu, pentru că sunt oameni acolo și asta e misiunea ei. Am rămas cu treabă asta în mine.

Se întâmpla undeva la sfârșit de noiembrie 2009, pe 1 decembrie a intrat materialul cu ea la Pro TV, iar o lună mai târziu am aflat că soția mea are cancer… Paula Herlo este dora mea. Ea este unul dintre cei care au fost cu adevărat alături de mine. Noi am locuit la ea în casă în vremea când la noi era un haos total. Ne-a luat acolo și s-a ocupat de noi.

Când eram jos, oamenii de aici, de la Pro TV m-au luat și m-au ridicat. M-au ajutat. Au mobilat o casă de sus până jos pentru mine, că să fiu mai aproape de spital. Cu tot ce aveam nevoie, cu linguri, cu prosoape, cu absolut tot”, povestea Alex Dima într-un interviu.