Alex Dobrescu are o nouă iubită. Atac dur la adresa Cristinei Cioran: „Am trecut de la pensia lui Cioran la alocația actualei”

Alex Dobrescu are o nouă iubită. În plin scandal cu Cristina Cioran, bărbatul anunță că iubește din nou, asta după ce și actrița a dat de înțeles că există cineva în viața ei. Cei doi sunt protagoniștii unui conflict de proporții, cu implicații legale, fiindcă actrița a cerut ordin de protecție împotriva fostului ei iubit.

17 apr. 2024, 18:05
Alex Dobrescu are o nouă iubită. Atac dur la adresa Cristinei Cioran: „Am trecut de la pensia lui Cioran la alocația actualei”
Alex Dobrescu are o nouă iubită

Alex Dobrescu are o nouă iubită. Bărbatul a declarat că este foarte bine, iubește din nou, pe actuala parteneră a cunoscut-o prin intermediul unui prieten comun și o descrie ca fiind înaltă, slabă, cu 14 ani mai tânără.

Citește și: Cristina Cioran, prima reacție după ce a cerut ordin de protecție împotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

Alex Dobrescu are o nouă iubită

După despărțirea definitivă de Cristina Cioran, Alex Dobrescu s-a afișat în ipostaze tandre cu o altă femeie, însă relația s-a încheiat repede. El spune că s-a îndrăgostit din nou, însă nu ezită să o atace pe actriță spunând că a trecut de la pensia fostei la alocația actualei partenere.

Sunt bine. Mama mi-a trimis de acolo, de Sus, din Cer, o iubită foarte frumoasă de care sunt tare îndrăgostit. Este mai tânără decât mine cu 14 ani și îmi place de ea tare de tot. Este înaltă, este slabă, are tot ce îi trebuie.

Am cunoscut-o printr-un prieten comun, el mi-a prezentat-o. Pot zice că am trecut de la pensia lui Cioran la alocația actualei iubite. Momentan nu ne-am mutat împreună, nu mai fac greșeala asta să mă grăbesc. Ne vedem la hotel momentan. Atât.

După moartea mamei sunt ok. Cred că este cel mai bine așa, cum s-au întâmplat lucrurile, pentru că mama nu era bine, era praf”, a declarat Alex Dobrescu, pentru Click.ro.

Alex Dobrescu, dezvăluiri șocante după ce a decis să-și incinereze mama

Alex Dobrescu a fost foarte discret cu viața sa personală. Odată cu decesul și incinerarea mamei lui, acesta a făcut mărturisiri tulburătoare. Mama sa, care a fost medic, i-a lăsat moștenire o avere impresionantă, dar și un mesaj terifiant, scris în ultimele sale clipe de viață.

Mama a lăsat, prin testament, ca doar eu să fiu prezent la incinerarea sa. A fost foarte bogată. Mi-a lăsat un card plin cu bani, cu 50000 de lei, ca să-l folosesc pentru copiii mei, dar și un teren intravilan, la Corbeanca, de 10.000 de metri pătrați. Dar și un mesaj în care mi-a scris următoarele: Să încercăm să nu supraviețuim într-o viață ce n-am trăit-o! Trăiește clipa suspendată între nimicnicie și eternitate”, a spus Alex Dobrescu pentru Cancan.ro.

În timp ce mama sa trăia, fostul iubit al Cristinei Cioran a mai primit de la ea și șase case, din care mai are doar una, pe care a închiriat-o.

Cinci dintre case le-am vândut, ca să nu muncesc. Am trăit din rentă. O viață opulentă, excursii în toată Europa, la Paris, Roma, Praga, Londra. Băutură, șampanii scumpe… Banii nu s-au dus, am avere cât pentru cinci familii, plus busines-uri în derulare. Eu sunt o pasăre călătoare, care-și desenează destinul în azur. Regretele sunt pentru cei slabi, frica la fel!

Cea de-a șasea casă am închiriat-o. Eu stau tot cu chirie. Sau am locuit pe la casele fostelor iubite. Nu am fost cu amărâte. Îmi place sentimentul de provizorat, exact cum este și viața”, a adăugat acesta.