Cristina Cioran, prima reacție după ce a cerut ordin de protecție împotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

Cristina Cioran a făcut plângere la poliție împotriva lui Alex Dobrescu, tatăl fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Artista a făcut primele declarații legate de această situație și a explicat de ce a cerut acest lucru.

15 apr. 2024, 14:59
Cristina Cioran, prima reacție după ce a cerut ordin de protecție împotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

Cristina Cioran vrea să facă orice e posibil pentru siguranța ei și a fetiței ei, Ema. Actrița a dezvăluit că a fost „terorizată psihic și fizic” de Alex Dobrescu, fostul ei iubit. Vedeta s-a prezentat luni dimineața în fața instanței ca să prelungească ordinul de protecție împotriva lui Alex Dobrescu.

„Este o zi foarte importantă pentru mine și aș vrea să îmi țineți pumnii să iasă bine. Mă duc la judecătorie să prelungesc ordinul de restricție emis împotriva tatălui fetiței mele. Ordin de restricție care a fost emis totalmente legal, cu probe, și care sper să se prelungească pe perioadă maximă. Fetița mea este prioritatea mea. Am văzut că sunt voci care declară că e o înscenare. Nu, nu este o înscenare. Poliția Română nu poate înscena. Un procuror de caz nu poate înscena. Un judecător nu poate înscena”, a declarat Cristina Cioran, pe Instagram.

Citește și Gabriela Cristea, desființată pe internet pentru felul în care arată: „Ce doamnă a fost… și ce a ajuns”. Cum a reacționat vedeta

Alex Dobrescu și Cristina Cioran au avut o relație cu năbădăi și s-au despărțit cu scandal, cu toate că plănuiau să se căsătorească. În decembrie 2022, el a amenințat-o cu poliția, iar ea a început să plângă. Timpul a trecut și, de dragul fetiței lor, au revenit la sentimente mai bune. Acum, scandalul a izbucnit din nou. Alex Dobrescu a mers la casa unde a locuit alături de ea ca să ia de acolo niște documente, unde a fost săltat din fața casei. Bărbatul nu știa că fosta iubită a cerut ordin de protecție.

„Era cât pe ce să primesc 30 de zile arest preventiv. Justiția română ia deciziile corecte. Mama fiicei mele a inventat un ordin de restricție. A făcut o plângere la poliție, a declarat că a fost terorizată psihic și fizic. Ieri, când am fost să iau buletinul din locuința în care am stat împreună, pentru că mi-a sechestrat buletinul și hainele, în loc să iau buletinul ca să pot să scot certificatul de deces al mamei și ajutorul de înmormântare pe care să îl înmânez serviciilor funerare, am fost săltat din fața casei de polițiști. Mi-au pus cătușele”, a declarat ieri Alex Dobrescu, în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars, conform Spynews.

Alex Dobrescu, dezamăgit de tot ce s-a întâmplat, a spus la adresa Cristinei Cioran: „Ți-ai bătut joc de sufletul Emei (n.r. – fiica lor) și de sufletul meu, noi te-am iubit”.

Citește și Ce regretă cel mai mult Șerban Huidu: ”Mi-a blocat numărul, dar e o prostie. Istoria noastră s-a dus”