Alex Dobrescu este în doliu. Fostul iubit al Cristinei Cioran a dat vestea tristă pe rețelele sociale: „Îți mulțumesc pentru tot”

Alex Dobrescu este în doliu. Fostul iubit al Cristinei Cioran trece prin momente grele, după ce mama sa s-a stins din viață. Vestea tristă a fost dată pe rețelele sociale, iar în semn de omagiu, bărbatul a scris un mesaj emoționant.

02 apr. 2024, 17:38
Alex Dobrescu este în doliu. Fostul iubit al Cristinei Cioran a dat vestea tristă pe rețelele sociale: „Îți mulțumesc pentru tot”
Alex Dobrescu este în doliu

Alex Dobrescu este în doliu. Femeia care i-a dat viață a trecut în neființă, lăsând un gol imens în sufletul lui. În semn de omagiu, tatăl fetiței Cristinei Cioran a scris un mesaj emoționant pe rețelele sociale pentru mama sa. Acesta i-a urat „drum bun” și i-a mulțumit celei care i-a dat viață pentru tot ce a făcut pentru el.

Citește și: Cristina Cioran aruncă bomba despre relația pe care o are cu tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu: „Este totul mult mai clar”

Alex Dobrescu este în doliu

Îți mulțumesc pentru tot! Drum bun, dragă mamă”, a scris Alex Dobrescu, pe rețelele sociale.

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă în urmă cu un an și jumătate au luat decizia de a se separa. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Ema, în vârstă de 2 ani. Recent, Alexandru Dobrescu a fost surprins de paparazzi în compania altei femei. Despre această întâlnire a aflat și Cristina Cioran, care a afirmat că este doar o prietenă comună a celor doi.

Am aflat adineauri de la una din colegele tale, dar este prietena noastră, Cristina Apostolache. Tot Cristina! Este tot actriță, e prietena noastră. Au fost, au ieșit la o cafea, trebuia și eu să merg să o văd pe Cristina, dar nu am reușit, am avut altceva de făcut.

Nu e, nu e combinație… Nu e nicio problemă, oamenii pot să considere (n.r. că sunt împreună). Dar de ce nu îl sunați să îl întrebați? Ar putea să existe… Dar dacă e triunghi (n.r. amoros) eu nu mă bag!”, a spus Cristina Cioran.