Alex Leonte, gest neaşteptat în public după ce a fost părăsit de Theo Rose. Cu cine a fost surprins nepotul lui Nea Mărin FOTO

Alex Leonte a fost părăsit de Theo Rose, care s-a îndrăgostit de Anghel Damian, fostul iubit al actriței Lia Bugnar. Noul iubit al artistei este regizor al serialului "Clanul", care va fi difuzat de Pro TV şi în care aceasta a primit un rol extrem de important.

02 aug. 2022, 20:03
Alex Leonte, gest neaşteptat în public după ce a fost părăsit de Theo Rose. Cu cine a fost surprins nepotul lui Nea Mărin FOTO
Alex Leonte, gest neaşteptat în public după ce a fost părăsit de Theo Rose

Alex Leonte, gest neaşteptat în public după ce a fost părăsit de  Theo Rose. Fostul iubit al artistei este nepotul lui Marin Barbu, celebrul Nea Mărin din producţiile difuzate de Antena 1. Acesta a fost surprins de paparazzii de la Mediaflux fix în ziua în care toată presa tabloidă scria despre despărțirea dintre el şi Theo Rose.

Nea Mărin, primele declarații după ce Theo Rose și nepotul lui s-au despărțit. „Trăim într-o lume nebună”

Deşi toată lumea se aştepta să-l vadă supărat, Alex Leonte efectiv radia de fericire! Acesta a fost surprins extrem de relaxat, la o cafea și cu o apă cu gașca de băieți cu care glumește și se distrează mai ceva ca un puștan de 16 ani! Tânărul a fost fotografiat în două dintre cele mai căutate terase din București și, în ambele, atmosfera de la masa sa era de voie bună!

Lia Bugnar, prima reacție după ce Anghel Damian, până de curând iubitul ei, a apărut sărutându-se cu Theo Rose: „Eu nu sunt protagonistă”

„În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri, ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și noi asta am făcut. În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să îmi expun viața personal în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru. Mulțumesc”, a transmis Alex Leonte.

Theo Rose, prima reacţie după ce a fost fotografiată „în flagrant” cu un alt bărbat: „A venit chestia asta ca un topor”