Alex Leonte, regretat de familia lui Theo Rose? Ce spune sora vedetei despre Anghel Damian

Theo Rose se află într-o relaţie cu regizorul Anghel Damian, devenită publică înainte să se afle că s-a despărţit de Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin.

19 sept. 2022, 13:33
Alex Leonte, regretat de familia lui Theo Rose? Ce spune sora vedetei despre Anghel Damian
Alex Leonte, regretat de familia lui Theo Rose? Ce spune sora vedetei despre Anghel Damian

Alex Leonte, regretat de familia lui Theo Rose? Artsita a fost acuzată dur de fani după ce s-a cuplat cu Anghel Damian, dar aceasta nu a fost afectată şi şi-a văzut de carieră: a ajuns jurat la „Vocea României” de la Pro TV şi a primit un rol în serialul „Clanul”, regizat chiar de noul ei iubit şi difuzat de acelaşi post de televiziune.

Prima mare iubire a lui Theo Rose. Artista a dezvăluit cine e tânărul care i-a furat inima pentru prima oară: „Nu m-am gândit că o să fie asta iubirea tinereții mele. Am zis: cine e, mă, asta?!”

Theo Rose, pe numele real Teodora Diaconu, și Anghel Damian formează un cuplu de circa două luni, iar fostul partener de viață al Liei Bugnar pare s-a integrat foarte bine în familia cîntăreţei. Recent, în cadrul unui interviu, sora artistei, Raluca Diaconu, a vorbit despre „cumnatul” său și despre cum vede relația dintre cei doi. „Mă înțeleg foarte bine cu iubitul ei, îl apreciez foarte tare. Este un om deosebit și mă bucur pentru ei. Desigur că schimbările din viața noastră vin la pachet cu anumite sentimente și anumite trăiri, însă atât timp cât ea este fericită și îi este bine, asta e tot ce contează pentru mine”,  a declarat Raluca Diaconu pentru SpyNews.

FOTO Scandalos! Theo Rose, surprinsă când îşi înşală iubitul şi se sărută cu bărbatul unei femei celebre din showbiz! Cântăreaţa a produs scandalul anului!

Anghel Damian, 31 de ani, este unul dintre cei mai apreciați regizori români ai momentului, iar în prezent lucrează la un proiect despre care toată lumea are numai cuvinte de laudă. Pe plan sentimental, acesta formează, de puţin timp, un cuplu cu Theo Rose, după ce s-a mai iubit şi cu actriţa Lia Bugnar.