Prima mare iubire a lui Theo Rose. Artista a dezvăluit cine e tânărul care i-a furat inima pentru prima oară: „Nu m-am gândit că o să fie asta iubirea tinereții mele. Am zis: cine e, mă, asta?!”

Viața amoroasă a lui Theo Rose a devenit un subiect interesant pentru multă lume, de când este implicată în atât de multe proiecte și a ajuns în atenția tuturor.

12 sept. 2022, 22:40
Prima mare iubire a lui Theo Rose. Artista a dezvăluit cine e tânărul care i-a furat inima pentru prima oară: „Nu m-am gândit că o să fie asta iubirea tinereții mele. Am zis: cine e, mă, asta?!”

A avut o relație de mulți ani cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, iar acum este într-o relație cu Anghel Damian, actor și regizorul serialului „Clanul”.

Și, totuși, dacă o întrebați cine a fost prima ei iubire, Theo se va gândi instant la un alt tânăr cu care a fost într-o relație. Avea doar 18 ani atunci când s-au cunoscut, iar inițial nu i-a dat nicio șansă băiatului respectiv. Asta până când s-a îndrăgostit nebunește.

Theo Rose a dezvăluit că primul tânăr care i-a furat inima locuia în Timișoara și era de etnie romă. S-au cunoscut atunci când artista era în liceu și au trăit o frumoasă poveste de dragoste.

„Prima dragoste adevărată a cam fost pe la 18 ani. Am cunoscut un băiat, un țigan din Timișoara și mi s-a pus pata pe el rău de tot. Bine, nu am luat în considerare chestia asta prima dată. Nu m-am gândit că o să fie asta iubirea tinereții mele. Chiar nu m-am gândit la asta! Am zis: cine e mă ăsta? Nu are cum să îmi placă mie de ăsta”, a mărturisit Theo Rose.

Însă, cum majoritatea primelor iubiri nu țin o veșnicie, și cea trăită de Theo Rose s-a încheiat destul de repede. Apoi l-a întâlnit pe Alex Leonte, cu care a format un cuplu ani de zile. Ruptura s-a produs, în urmă cu puțin timp, când Theo Rose și Anghel Damian, care s-au cunoscut pe platourile de filmare de la serialul „Clanul”, s-au îndrăgostit.

Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, iar Anghel Damian de Lia Bugnar, cu care a fost împreună nouă ani de zile. Totul s-a aflat după apariția în presă a unor fotografii cu cei doi în care se sărutau.

„Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele. Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea”, a spus Theo Rose în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și Anghel Damian aruncă bomba despre relația cu Lia Bugnar. Cum se înțeleg cei doi acum, de când Theo Rose a apărut în viața lui: „Suntem maturi și înțelegem situația în întregime”

Citește și Theo Rose și Alex Leonte, împreună și după despărțire? Fanii au fost derutați când au văzut că cei doi încă își vorbesc ca și cum nimic nu s-ar fi schimbat între ei