Alex Leonte rupe tăcerea. De ce s-a despărţit de Theo Rose, nepotul lui nea Mărin spune adevărul despre pozele incendiare

Alex Leonte a venit cu lămuriri după ce a fost în atenţia presei mondene în ultima săptămână. Nepotul lui Nea Marin a confirmat despărțirea și a oferit mai multe detalii. Iată ce a declarat tânărul pe rețelele de socializare.

17 aug. 2022, 09:15

Alex Leonte a rupt tăcerea și a spus lucrurilor pe nume. Veste despărțirii dintre el și artista Theo Rose a venit ca un șoc atât pentru fani, cât și pentru apropiați. Deși multora nu le-a venit să creadă și oamenii au crezut că e o glumă, despărțirea a fost confirmată de ambii. În dimineața acestei zile, Theo Rose a recunoscut că sunt adevărate fotografiile apărute în presă. Ea și actorul Anghel Damian au fost surprinși când se sărutau cu patimă. Așa s-a și aflat că cei doi nu mai sunt împreună.

Ultimele imagini cu Theo Rose şi Anghel Damian. Tinerii îndrăgostiţi au fost pe litoral, iar regizorul nu şi-a scăpat din ochi noua iubită GALERIE FOTO

Alex Leonte a confirmat destrămarea relației cu Theo Rose

După aflarea veștii, pagina acestuia de Instagram a fost luată cu asalt. Numărul de urmăritori a crescut substanțial, iar mesajele continuă să curgă. „Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Doresc însă să lămuresc câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea.  În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp, departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri. Ca doi adulți, cu o înțelegere matură a lucrurilor.

Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri. Și asta am făcut”, a fost declarația făcută de nepotul lui Nea Marin, în urma unui mesaj postat pe InstaStory.

FOTO Scandalos! Theo Rose, surprinsă când îşi înşală iubitul şi se sărută cu bărbatul unei femei celebre din showbiz! Cântăreaţa a produs scandalul anului!
Alex Leonte dorește să îi fie respectată intimitatea
Nepotul lui Nea Mărin a precizat că aceasta este prima și ultima declarație pe care o face, legată de acest subiect. „În al doilea rând, mi-ar plăcea să îmi fie respectată intimitatea. Și să se înțeleagă că aceasta este singura declarație pe care o voi face legată de acest subiect. Nu îmi doresc să îmi expun viața personală online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru.

Mulțumesc, seară bună!”, a adăugat fostul partener de viață a lui Theo Rose