Ultimele imagini cu Theo Rose şi Anghel Damian. Tinerii îndrăgostiţi au fost pe litoral, iar regizorul nu şi-a scăpat din ochi noua iubită GALERIE FOTO

Theo Rose şi noul său iubit, Anghel Damian, au avut o escapadă pe litoralul românesc, iar regizorul serialului Clanul nu s-a despărţit de aleasa inimii sale nicio secundă.

13 aug. 2022, 10:19

Theo Rose este invitată la o mulțime de petreceri, evenimente private și concerte. Dacă până acum alături de ea era întotdeauna nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte, de data aceasta o însoțește noul său iubit, producătorul, regizorul şi scenaristul Anghel Damian.

Artista a fost invitată vineri seară să cânte la un restaurant de renume de pe litoralul românesc. Bineînțeles, apariția sa a fost una spectaculoasă, iar alături de ea, la fiecare pas, a fost Anghel Damian.

Chiar și atunci când a urcat pe scenă, Anghel Damian a fost cu ochii pe ea, din culise, alături de alți prieteni comuni, potrivit imaginilor publicate de SpyNews.

După show, Theo Rose a rămas să facă poze cu fanii săi. În tot acest timp, Anghel Damian a fost alături de ea și pur și simplu nu a scăpat-o din ochi. S-a asigurat că iubita lui este în siguranță și a stat minute bune să o privească.

Citeşte şi: Motivul pentru care Dorian Popa nu a mai plecat în vacanţă de cinci ani: „Asta mă bucură mai mult decât un concediu sau o ieşire în club”

Theo Rose a mărturisit în trecut că Alex Leonte o însoțea peste tot, la concerte. Despărțirea dintre Theo Rose și fostul ei partener de viață, Alex Leonte, a fost una destul de surprinzătoare pentru publicul din România.

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca cei doi să se despartă, în condițiile în care păreau să fie mai fericiți ca niciodată. De asemenea, Theo Rose nu a spus care a fost motivul despărțirii, însă a recunoscut că formează un cuplu cu Anghel Damian.

Totodată, Anghel Damian nu îi este doar iubit, ci și șef pe platourile de filmare.

Citeşte şi: Starea maestrului Alexandru Arşinel este învăluită în mister: „Nu putem spune dacă mai trăieşte sau nu”